Η Florence Pugh φόρεσε το «άχαστο» παλτό για όλες τις ώρες

0
5

Η Florence Pugh λατρεύει να πραγματοποιεί ανατρεπτικές εμφανίσεις που ταιριάζουν στην εκρηκτική προσωπικότητά της και συζητούνται έντονα στα social media, χωρίς να σημαίνει ότι δεν πειραματίζεται και με πιο μίνιμαλ looks. Αναμφίβολα, η quiet luxury αισθητική επηρέασε από σχεδιαστές μόδας μέχρι τα καθημερινά, δικά μας street style looks μας, πράγμα που πιθανώς να έπεισε τη διάσημη ηθοποιό να αποδεχθεί την πρόκληση.

Πρόσφατα, η Florence Pugh φωτογραφήθηκε στους δρόμους της Ρώμης, με ένα σύνολο που σίγουρα θα θες να αντιγράψεις, αν είσαι λάτρης του μινιμαλισμού. Όπως είναι γνωστό, αυτή την άνοιξη πρόκειται να ενσωματώσουμε στο στιλ μας τη μίνιμαλ κομψότητα των 90’s – που παρατηρήθηκε και στα looks του χειμώνα- όπως επιβεβαίωσαν οι πασαρέλες των προηγούμενων μηνών, γεγονός που μαρτυρά πως οι εμφανίσεις μας θα εμπιστευτούν το μαύρο, τις nude αποχρώσεις και ό,τι ανήκει στην παλέτα των quiet luxury fans.

Ίσως αυτές τις εικόνες είχε κατά νου η Florence Pugh, επιλέγοντας να κάνει αυτή την εμφάνιση με το παλτό που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στη γκαρνταρόμπα της. Ειδικοτερα, η ηθοποιός επέλεξε ένα μαύρο top και ένα λευκό παντελόνι, το οποίο συνδύασε με ένα μαύρο μακρύ παλτό- το οποίο μην ξεχνάμε πως βρέθηκε στα trends του φετινού χειμώνα– και μία λευκή τσάντα. Όπως έγινε γνωστό, το παλτό της Pugh ανήκε στη συλλογή Φθινοπωρο / Χειμώνας 2024-24 του οίκου Valentino, όπως και η τσάντα (loco bag).

Florence Pugh

Courtesy of Valentino

Δίχως δεύτερη σκέψη, η διάσημη ηθοποιός πραγματοποίησε ένα look που είναι ιδανικό για την περίοδο που διανύουμε, το οποίο στην ουσία καλωσορίζει την επόμενη εποχή. Από την άλλη, οι συνδυασμοί που έκανε, έχουν μικρό βαθμό δυσκολίας, αφού εύκολα μπορείς να αντιγράψεις την εμφάνιση με κομμάτια που έχεις ήδη στη ντουλάπα σου. Αν πάλι συνειδητοποιήσεις πως το μαύρο παλτό λείπει από τη γκαρνταρόμπα σου, τότε δεν έχεις άλλη δουλειά, από το να αναζητήσεις το ιδανικό μαύρο πανωφόρι για τις καθημερινές και βραδινές εμφανίσεις σου, αφού μιλάμε για ένα passepartout κομμάτι που φοριέται όλες τις ώρες,

Κεντρική φωτογραφία: SplashNews.com

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ