Η glam τσάντα που θα κρατάς σε όλα τα πάρτι της εορταστικής περιόδου είναι σε έκπτωση και κοστίζει μόνο 15 ευρώ

0
1

Ρίχνοντας μία ματιά στο ημερολόγιό σου, συνειδητοποιείς πως τα Χριστούγεννα είναι λίγες εβδομάδες μακριά. Αυτό σημαίνει ότι σιγά σιγά θα αρχίσεις να λαμβάνεις προσκλήσεις για τα πάρτι της εορταστικής περιόδου για να γιορτάσεις με τους αγαπημένους σου το κλείσιμο της συναρπαστικής χρονιάς που φεύγει. Ωστόσο, μήπως να ξεκινήσεις να σκέφτεσαι τα outfits και τα αξεσουάρ που θα φορέσεις, ώστε να είσαι κατάλληλα προετοιμασμένη; Εμείς πάντως βρήκαμε για σένα την τσάντα που θα κρατήσεις σε όλα τα πάρτι, αφού χωρίς δεύτερη σκέψη δεν θα μπορείς να της αντισταθείς (και λόγω εμφάνισης και λόγω τιμής).

Αν αναρωτηθούμε τι είναι αυτό που θέλουμε από μία τσάντα και δη βραδινή, είναι να συμπληρώνει καταπληκτικά την εμφάνισή μας. Φυσικά, η τσάντα που θα επιλέξουμε για τις βραδινές εμφανίσεις θα είναι κάπως περιορισμένη σε σχέση με μία πρωινή, ωστόσο, επιθυμούμε τουλάχιστον να έχει αρκετό χώρο για τα απαραίτητα. Σίγουρα πάντως θέλουμε να κλέβει τις εντυπώσεις και συγκεκριμένα γι’ αυτή την περίοδο να είναι σε εορταστικό mood.

Δεδομένου ότι διανύουμε μία περίοδο εκπτώσεων, αφού η Black Friday βρίσκεται προ των πυλών, αρκετά brands έχουν βάλει ορισμένα items σε ειδικές τιμές, με αποτέλεσμα να σου δίνουν τη δυνατότητα να αγοράσεις τα κομμάτια που είχες βάλει στη λίστα σου πολύ πιο οικονομικά. Η τσάντα, λοιπόν, που ανακαλύψαμε στη MANGO και μάλιστα στο MANGO outlet, είναι το κατάλληλο αξεσουάρ για τα πάρτι των Χριστουγέννων. Πρόκειται για μία μικρή τσάντα ώμου, η οποία είναι γεμάτη με αστραφτερά στρας και μπορείς να την κρατάς και από το χερούλι.

Αναμφίβολα, θα δώσει στα looks σου τη λάμψη που χρειάζεσαι, λαμβάνοντας υπόψη το glam dresscode και θα συνοδεύσει αρκετές εμφανίσεις σου. Από την άλλη, η τιμή των 14,99 ευρώ θα ωθήσει το χέρι σου να πατήσει το BUY, αφού δεν θα χρειαστείς παραπάνω από 5 δευτερόλεπτα για να αποφασίσεις.

Τσάντα ώμου με στρας, MANGO

τσάντα

τσάντα

Κεντρική φωτογραφία:  Launchmetrics / spotlight

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ