Η Google σχεδιάζει να μεταφέρει τη Γραμμή Αναζήτησης στο κάτω μέρος του app στο Android

0
8

Τα περισσότερα Android smartphone στον κόσμο (εκτός από την αγορά της Κίνας) έχουν προεγκατεστημένες εφαρμογές της Google, με μια από τις βασικότερες να είναι το Google app. Τώρα φαίνεται πως ο τεχνολογικός γίγαντας εξετάζει ορισμένες τροποποιήσεις για να ενισχύσει την εμπειρία αναζήτησης σε smartphone Android.

Σύμφωνα με το TheSpAndroid, η πιο πρόσφατη ενημέρωση, έκδοση 14.48.26.29.arm64, της εφαρμογής Google παρουσιάζει μια αξιοσημείωτη αλλαγή. Αυτή είναι η μεταφορά της γραμμής αναζήτησης στο κάτω μέρος, ακριβώς πάνω από τις κάτω καρτέλες πλοήγησης. Αυτή η αλλαγή ισχύει τόσο για την κύρια γραμμή αναζήτησης όσο και για τη γραμμή αναζήτησης που είναι ορατή στα αποτελέσματα αυτής.

Αυτή η αλλαγή, αν και μοιάζει μικρή, αλλάζει πολλά πράγματα. Αρχικά διευκολύνει το πάτημα σε οποιοδήποτε τηλέφωνο, μεγάλο ή μικρό. Καθώς τα πάνελ των smartphone γίνονται ολοένα και μεγαλύτερα, η χρήση θα γίνει αρκετά πιο εύκολη. Θα μειώσει την πίεση στα δάχτυλα και θα εξασφαλίσει ένα ασφαλές κράτημα στο τηλέφωνο.

Η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας για αυτήν την αλλαγή δεν έχει γίνει γνωστή. Αυτή τη στιγμή, η λειτουργία είναι ανοιχτή σε δοκιμαστές beta.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ