Η Hailey Bieber δοκίμασε το αμφιλεγόμενο trend που ίσως να μη ρίσκαρες να αντιγράψεις

0
2

Όσο κι αν η Hailey Bieber τον τελευταίο καιρό προσπαθεί να κατακτήσει τον beauty κόσμο μέσα από το brand με skincare προϊόντα που λάνσαρε, η αλήθεια είναι πως τον κόσμο της μόδας τον έχει ήδη στα πόδια της. Οι συνεχείς δημόσιες εμφανίσεις της αποδεικνύουν πως η επιχειρηματίας γνωρίζει πολύ καλά τις τάσεις της μόδας, ενώ μπορεί συχνά από μόνη της να “ξεκινάει” trends- βλ. το strawberry girl- γεγονότα που την έχουν τοποθετήσει πρώτη στη λίστα με τις γυναίκες που ακολουθούμε στα social media για άπλετο inspiration.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη Hailey Bieber στο Παρίσι, με αφορμή την Εβδομάδα Μόδας, όπου εμφανίστηκε με μία αμφιλεγόμενη επιλογή outfit, μία εικόνα που είδαμε σε αρκετά σόου οίκων για το φθινόπωρο του 2023. Ο λόγος για τη no-pants τάση, κατά την οποία μπορούμε να φύγουμε από το σπίτι μας μόνο με τα εσώρουχά μας και ένα καλσόν. Την εικόνα αυτή επικρότησαν οίκοι όπως, Prada, Prabal Gurung, Loewe που πρότειναν τη δική τους εκδοχή, με αρκετές celebrities να “ρισκάρουν” να ενσωματώσουν το trend στο στιλ τους.

hailey_bieber_elle_gr

Η Kendall Jenner, επίσης, λίγους μήνες νωρίτερα είχε κάνει μία παρόμοια εμφάνιση που είχε ξεκινήσει το debate για το εν λόγω trend και κατά πόσο πράγματι μπορεί να εφαρμοστεί στη δική μας καθημερινότητα.

Ωστόσο, δεν είναι ότι η Bieber “έκλεψε” την ιδέα από την καλή της φίλη, καθώς η ιδρύτρια του brand “Rhode” είναι λάτρης της τάσης πριν ακόμα γίνει viral. Εμφανίσεις της από το 2018 πιστοποιούν πως η Bieber φορούσε το no pants trend χρόνια τώρα, με την τελευταία της εμφάνιση να μην αποτελεί στην ουσία έκπληξη.

Hailey_bieber_elle_gr

Hailey_bieber_elle_gr

Hailey_bieber_elle_gr

Για να επιστρέψουμε, όμως, στην εμφάνισή της στο Παρίσι, η Hailey Bieber επέλεξε ένα ζιβάγκο σε ανοιχτόχρωμη απόχρωση – ένα must της φθινοπωρινή γκαρνταρόμπας– το οποίο συνδύασε με ένα μαύρο εσώρουχο – σορτσάκι, ολοκληρώνοντας το στιλ με μία μαύρη ζώνη και ένα μαύρο δερμάτινο παλτό. Εσύ, άραγε. θα το τολμούσες;

Φωτογραφίες: SplashNews.com

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ