Η Irina Shayk δοκίμασε το “mob wife trend” με τον πιο stylish τρόπο

0
4

Όσο κι αν το mob wife trend που γεννήθηκε μέσα από το TikTok ως το αντίπαλος δέος της ήσυχης πολυτέλειας, μοιάζει να μη μας έχει πείσει απόλυτα, αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχει κερδίσει υποστηρικτές. Ανάμεσα σε αυτούς μοιάζει να βρέθηκε η Irina Shayk που πραγματοποίησε μία εμφάνιση για την οποία θα μπορούσε να έχει πάρει έμπνευση από την trending αισθητική στα social media.

Ειδικότερα, το διάσημο μοντέλο φωτογραφήθηκε στους δρόμους της Νέας Υόρκης όπου φαίνεται να έχει βγάλει τον σκύλο της βόλτα, έχοντας πραγματοποιήσει μία extra εμφάνιση. Προφανώς, η σταρ είχε μόλις γυρίσει από κάποια υποχρέωση ή ετοιμαζόταν να πάει κάπου, από τη στιγμή που το look της ανήκε στη dressier πλευρά. Όπως βλέπουμε από τις φωτογραφίες, η Irina Shayk επέλεξε ένα μαύρο φόρεμα με δαντέλα, το οποίο συνδύασε με ένα animal print παλτό, που θα μπορούσε να είναι το “σύμβολο” του mob wife.

Irina Shayk

Ωστόσο, η Irina Shayk που συνεργάζεται με τους πιο διάσημους οίκους μόδας χάρη στη δουλειά της, μπορεί να άντλησε έμπνευση από τις πασαρέλες για τη σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας 2023 που έλαβαν χώρα τον προηγούμενο χρόνο, αφού σε αρκετές συλλογές εντοπίσαμε κομμάτια με animal prints. Μην ξεχνάμε πως τα εν λόγω σχέδια ανήκουν στη διαχρονική γκαρνταρόμπα, πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρειάζεσαι κάποιο trend για να φορέσεις κάτι ανάλογο.

Από όπου κι αν προήλθε η έμπνευση, η Irina Shayk πραγματοποίησε μία εντυπωσιακή εμφάνιση, στην οποία αναμφίβολα το παλτό της ήταν το piece de resistance. Αν θες κι εσύ να αντιγράψεις το look της, μπορείς να ρίξεις μία ματιά στα 5 παλτό που βρήκαμε ειδικά για σένα – είτε επιθυμείς να δοκιμάσεις τη mob wife αισθητική είτε όχι.

5 animal print παλτό για ασυναγώνιστες εμφανίσεις

Animal print παλτό Tombola, Max&Co

Irina Shayk

Faux γούνινο παλτό, Red Valentino

Irina Shayk

Σταυρωτό animal print παλτό, Stella McCartney

Irina Shayk

Παλτό animal print, GANNI

Irina Shayk

Animal print παλτό KIM Dolce & Gabbana, Dolce & Gabbana

Irina Shayk

Φωτογραφίες : SplashNews.com

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ