Η Jennifer Lawrence με το ’90s casual outfit που θα ήθελες να δοκιμάσεις αυτή τη στιγμή

0
4

Όσο κι αν συνηθίζουμε να τη βλέπουμε στο κόκκινο χαλί, όπως συνέβη πρόσφατα στις Χρυσές Σφαίρες, όπου προτιμά τις maxi τουαλέτες, στην καθημερινότητά της επιλέγει την άνεση, μέσω casual εμφανίσεων. Πρόσφατα, η Jennifer Lawrence φόρεσε ένα look που κάθε fashionista θα ήθελε να κάνει recreate, καθώς απέπνεε ’90s vibes.

Ήδη από την προηγούμενη χρονιά η τάση προς τη μόδα της ’90s-’00s εποχής κέρδισε πολλούς υποστηρικτές, με αποτέλεσμα οι street style εμφανίσεις να έχουν έντονο νοσταλγικό άρωμα. Η τελευταία δημόσια εμφάνιση της Jennifer Lawrence, άλλωστε, το αποδεικνύει, πείθοντάς μας να προσθέσουμε το look της στα moodboards μας και να εντάξουμε στο στιλ μας αυτά τα items.

Πιο αναλυτικά, όπως μας ενημέρωσε ο επίσημος λογαριασμός της στιλίστριας της ηθοποιού, Jamie Mizrahi, το look είχε την υπογραφή της Bottega Veneta, πράγμα που εξαρχής σε οδηγεί στο συμπέρασμα πως το αποτέλεσμα θα ήταν επιτυχημένο. Ειδικότερα, η ηθοποιός για την εμφάνισή της επέλεξε ένα oversized δερμάτινο jacket τύπου blazer που ήταν ιδιαίτερα δημοφιλές 20-30 χρόνια πριν, το οποίο συνδύασε με ένα σκουρόχρωμο πουλόβερ και ένα λευκό τοπ από μέσα, bootcut τζιν παντελόνι και μία τσάντα ώμου στην ίδια λογική.

Αναμφίβολα, πρόκειται για ένα look που θα θέλαμε να δοκιμάσουμε αμέσως, δεδομένου ότι αποπνέει απόλυτη κομψότητα, χωρίς να “φωνάζει” – ναι θα μπορούσε να είναι κομμάτι της quiet luxury αισθητικής- και μάλιστα μπορεί να γίνει recreate με items που έχουμε ήδη στη ντουλάπα μας. Αν όμως συνειδητοποιήσεις πως υπάρχουν σοβαρές ελλείψεις στην προσωπική σου συλλογή, ωστόσο θα ήθελες απεγνωσμένα να πραγματοποιήσεις ένα παρόμοιο look, ρίξε μία ματιά στα προσιτά κομμάτια που σου προτείνουμε.

Τα items για να αντιγράψεις το look της Jennifer Lawrence

Δερμάτινο blazer Olympia, The Frankie Shop

Jennifer Lawrence

Μάλλινη μπλούζα με V λαιμόκοψη, United Colors of Benetton

Jennifer Lawrence

Βαμβακερό t-shirt σε κανονική γραμμή, Marks and Spencer

Jennifer Lawrence

Lowrise bootcut και flare τζιν παντελόνι 1969 D-Ebbey, Diesel

Jennifer Lawrence

Μίνιμαλ τσάντα ώμου με καπάκι, ZARA

Jennifer Lawrence

Κεντρική φωτογραφία: SplashNews.com

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ