Η Julianne Moore φόρεσε τα ιδανικά παπούτσια για καλεσμένη σε χειμερινό γάμο

0
3

Όσο κι αν βρισκόμαστε σε φθινοπωρινό mood με τον καιρό να προσπαθεί να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα, δεν σημαίνει πως δεν είναι μία καλή περίοδος για να προνοήσεις για αργότερα αν είσαι καλεσμένη σε χειμερινό γάμο. Από το φόρεμα μέχρι τα παπούτσια και τα υπόλοιπα αξεσουάρ, χρειάζεται να κάνεις μία καλή έρευνα αγοράς προκειμένου να βρεις το ιδανικό outfit που θα φορέσεις ή έστω να αρχίσεις σιγά σιγά να παίρνεις ιδέες. Προς μεγάλη σου τύχη, η Julianne Moore έκανε μία εμφάνιση που πολύ θα ήθελες να αντιγράψεις. Ωστόσο, δίχως δεύτερη σκέψη τα παπούτσια ήταν εκείνα που έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Ειδικότερα, η Julianne Moore που δεν συνηθίζει να κάνει συχνά εμφανίσεις, έδωσε το “παρών” στα βραβεία μόδας CNMI Sustainable Fashion Awards 2023 που σκοπό είχαν να ρίξουν τον προβολέα σε θέματα βιωσιμότητας. Με αφορμή την περίσταση, η διάσημη ηθοποιός πραγματοποίησε μία εντυπωσιακή εμφάνιση, η οποία εύκολα μπορεί να μπει στο δικό σου moodboard που αφορά την αναζήτηση για το ιδανικό outfit. Όπως βλέπουμε από τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, η Moore επέλεξε ένα jersey φόρεμα από βισκόζη σε κεραμιδί απόχρωση, το οποίο συνδύασε με ένα clutch και ένα ζευγάρι εντυπωσιακά παπούτσια, όλα από τον οίκο Bottega Veneta.

julianne_moore_elle_gr

Courtesy of Bottega Veneta

Όπως προαναφέρθηκε, το στοιχείο που αναμφίβολα συγκεντρώνει τα βλέμματα είναι τα παπούτσια της, τα οποία σίγουρα θα κάνουν εντύπωση αν τα επιλέξεις ως καλεσμένη σε χειμερινό γάμο. Ο λόγος για τα κροκό Punta mules του οίκου Bottega Venetta, με την απόχρωση του κόκκινου κρασιού και το ενδιαφέρον τακούνι. Πιο αναλυτικά, η συγκεκριμένη απόχρωση βρέθηκε σε αρκετές πασαρέλες τον τελευταίο καιρό και σίγουρα θα μας απασχολήσει το επόμενο διάστημα. Ωστόσο, μην ξεχνάμε πως το κόκκινο είναι συνυφασμένο με τη γιορτινή διάθεση και θα είναι μία ιδανική επιλογή για την εμφάνισή σου, αν πράγματι θες να επιλέξεις το κόκκινο χρώμα, το οποίο είναι το χρώμα της σεζόν. Από την άλλη, τα mules είναι η λύση που χρειάζεσαι, καθώς αν σκοπεύεις να χορεύεις μέχρι το πρωί, θα σου δώσουν τη δυνατότητα να τα αποχωριστείς εύκολα για λίγο και χωρίς μάλιστα να σε δει κανείς.

Αν λοιπόν ενδιαφέρεσαι να κάνεις δικά σου τα παπούτσια που φόρεσε πριν από λίγες ημέρες η Julianne Moore, τότε μπορείς να ρίξεις μία ματιά παρακάτω.

Punta Mules, Bottega Veneta

παπούτσια

Κεντρική φωτογραφία : Courtesy of Bottega Veneta

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ