Η Konami παραμένει κανονικά στην αγορά των video games

0
19
Η Konami παραμένει κανονικά στην αγορά των Video Games

Η Konami μένει κανονικά στην αγορά των video games

Μετά από φήμες των τελευταίων ωρών, η Konami ξεκαθαρίζει ότι θα παραμείνει κανονικά στην αγορά των video games. Όλα ξεκίνησαν όταν η εταιρεία ανακοίνωσε τη διάλυση τριών τμημάτων παραγωγής της, μαζί με τις μετακινήσεις υπαλλήλων που είχαν θέσεις υπευθύνων στα αντίστοιχα τμήματα.

Έτσι, ξεκίνησαν οι φήμες περί αποχώρησης της Konami από την αγορά των video games, κάτι λογικό αν κοιτάξει κάποιος το τι αναφέρει η ίδια η εταιρεία. Όμως, μιλώντας στην ιστοσελίδα Kotaku, η Konami ξεκαθάρισε πως πρόκειται για ενοποίηση των τμημάτων, εξού και η “διάλυση”. Με λίγα λόγια, τα Production Divisions 1, 2 και 3 θα ενωθούν, με ένα μόνο Production Division να αναλαμβάνει την ανάπτυξη των μελλοντικών παιχνιδιών της εταιρείας.

Οπότε, η Konami παραμένει στο παιχνίδι και την αγορά των video games, αν και πλέον είναι ελάχιστοι οι τίτλοι που βλέπουμε από την εταιρεία. Μην ξεχνάμε ότι πλέον η εταιρεία βγάζει ελάχιστα παιχνίδια κάθε χρόνο, ενώ ιστορικές σειρές όπως Silent Hill και Metal Gear Solid έχουν μείνει άφαντες εδώ και χρόνια. Ελπίζουμε τουλάχιστον να δούμε ένα πιο δυναμικό comeback μετά από αυτή την εσωτερική αναδιάρθρωση.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ