Η Microsoft απαγορεύει τα ‘μη εξουσιοδοτημένα’ χειριστήρια και αξεσουάρ τρίτων για το Xbox”

0
8

Η Microsoft αποφάσισε να αναλάβει δράση και έχει αρχίσει να απαγορεύει χειριστήρια και αξεσουάρ Xbox τρίτων που δεν αποτελούν μέρος του προγράμματος συνεργατών υλικού “σχεδιασμένο για Xbox”. Ένας παίκτης δημοσίευσε τα νέα στο Restera αφού έβαλε ένα χειριστήριο συμβατό με Xbox και έλαβε μια ειδοποίηση σχετικά με την απαγόρευση.

Ο κωδικός σφάλματος εξηγείται λεπτομερώς στο ιστολόγιο υποστήριξης της Microsoft: “Από τη στιγμή που θα συνδέσετε ένα μη εξουσιοδοτημένο αξεσουάρ και θα λάβετε τον κωδικό σφάλματος 0x82d60002, θα έχετε στη διάθεσή σας δύο εβδομάδες για να χρησιμοποιήσετε το αξεσουάρ, μετά από το οποίο θα αποκλειστεί η χρήση του με το κονσόλα.” Η Microsoft συμβουλεύει να επικοινωνήσετε με την εταιρεία από την οποία αγοράσατε το χειριστήριο για να το επιτρέψετε.

Η εταιρεία μπορεί να απαγορεύει τη χρήση αυτών των μη εξουσιοδοτημένων αξεσουάρ για να διατηρήσει την ποιότητα και τη συμβατότητα των προϊόντων της. Αναμένεται, επομένως, πτώση στις πωλήσεις των επηρεαζόμενων αξεσουάρ και χειριστηρίων.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ