Η Nicole Kidman κράτησε την ιδανική τσάντα για όλες τις ώρες

0
7

Τον τελευταίο καιρό η Nicole Kidman έχει μπει για τα καλά στο “ραντάρ” μας, αφού οι εμφανίσεις της έχουν αυξηθεί χάρη στα γυρίσματα της νέας της ταινίας. Η διάσημη ηθοποιός φωτογραφήθηκε στο Μανχάταν να γυρίζει μία σκηνή από την ταινία “Babygirl”, ωστόσο εμείς αυτό που προσέξαμε ήταν η τσάντα που ολοκλήρωνε την εμφάνισή της.

Ύστερα από την εμφάνιση με τα παπούτσια που έχουμε οι περισσότερες στη ντουλάπα μας, η Nicole Kidman πραγματοποίησε μία νέα κατά την οποία είχε επιλέξει να κρατήσει μία τσάντα την οποία πολλές θα θέλαμε να αποκτήσουμε. Ειδικότερα, χωρίς να γνωρίζουμε αν είναι δική της ή αν τη φοράει ο χαρακτήρας που υποδύεται, δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε ότι πρόκειται για το item που μπορείς να φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ο λόγος για την VSling top handle τσάντα με τη λεπτομέρεια VLogo από Valentino, την οποία η ίδια προτίμησε να φορέσει από το μακρύ λουρί της για να ολοκληρώσει την πρωινή εμφάνισή της.

nicole_kidman_elle_gr

Courtesy of Valentino

Αναμφίβολα, το μέγεθος και η μαύρη απόχρωση της τσάντας την κάνουν μία διαχρονική επιλογή στη γκαρνταρόμπα μιας γυναίκας, ενώ μην ξεχνάμε πως τα ίδια χαρακτηριστικά τη βοηθούν να μπορεί να κρατηθεί όλες τις ώρες της ημέρας. Από την άλλη, το γεγονός πως μπορείς να την κρατήσεις από το χερούλι και να τη φορέσεις παράλληλα ως cross-body ή στον ώμο από το μακρύ χερούλι της, σου δίνει τη δυνατότητα να μπορείς να τη συνδυάζεις με κάθε look σου, ανεξάρτητα από την περίσταση και την ώρα.

Αν θα ήθελες κι εσύ να προσθέσεις στη συλλογή σου ένα διαχρονικό κομμάτι, το οποίο ταιριάζει με κάθε look και θα έχεις για χρόνια στη γκαρνταρόμπα σου, τότε οφείλεις να ρίξεις μία ματιά στην iconic τσάντα του οίκου Valentino, γνωρίζοντας πως έχεις κάνει μία αγορά-επένδυση. Να σημειωθεί πως η εν λόγω τσάντα κυκλοφορεί και σε άλλες αποχρώσεις και μεγέθη, ώστε να βρεις το μοντέλο που ταιριάζει καλύτερα στο στιλ σου.

VSling top handle τσάντα, VALENTINO

Nicole Kidman

Κεντρική φωτογραφία: SplashNews.com

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ