Η Nicole Kidman φόρεσε τα best-seller παπούτσια που έχεις κι εσύ στη ντουλάπα σου

0
6

Όσο κι αν οι celebrities έχουν στα πόδια τους τους μεγαλύτερους σχεδιαστές μόδας και στη διάθεσή τους τους πιο ταλαντούχους στιλίστες, αυτό δεν σημαίνει πως δεν εμπιστεύονται συχνά value-for-money brands που επιλέγεις κι εσύ για τις καθημερινές σου εμφανίσεις. Για παράδειγμα, η Nicole Kidman εθεάθη πρόσφατα να φορά τα παπούτσια που έχεις κι εσύ σίγουρα στη ντουλάπα σου.

Ειδικότερα, η διάσημη ηθοποιός φωτογραφήθηκε από τους παπαράτσι στους δρόμους του Μανχάταν και ενώ βρισκόταν κατά τη διάρκεια γυρισμάτων της νέας της ταινίας “Babygirl”, δεν παρέλειψε να κάνει μας “ενημερώσει” για το ποια παπούτσια προτιμά αυτή την περίοδο. Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, η ίδια μοιάζει να συμφωνεί μαζί σου σε ό,τι αφορά τις στιλιστικές σας επιλογές, καθώς προτίμησε να προστατευτεί από το κρύο της Νέας Υόρκης με ένα ζευγάρι UGG, στην απόχρωση chestnut.

παπούτσια

Πρόκειται για ένα ζευγάρι που σίγουρα έχεις κι εσύ στη χειμερινή σου γκαρνταρόμπα, καθώς μιλάμε για μία διαχρονική επιλογή που δεν φεύγει εύκολα από τη μόδα την περίοδο του χειμώνα. Αρχικά, όχι μόνο είναι ένα ζευγάρι παπούτσια που ταιριάζει με κάθε στιλ και ύφος, κρατάει τα πόδια σου ζεστά, χάρη στην εσωτερική γούνα του.

Και παρά το γεγονός πως την περασμένη χρονιά έγιναν viral οι UGG με τον διπλό πάτο, η Nicole Kidman φαίνεται πως προτιμά την κλασική επιλογή του Classic mini II, που είναι ένα από τα best-seller μοντέλα του brand. Αναμφίβολα, τα μποτάκια της UGG είναι η καλύτερη επιλογή γι’αυτή την περίοδο που η θερμοκρασία έχει πτωτική τάση. Αν θες κι εσύ να ανανεώσεις τη γκαρνταρόμπα σου, προσθέτοντας ένα ακόμα ζευγάρι στη συλλογή σου, τότε ρίξε μία ματιά εδώ.

Φωτογραφίες: SplashNews.com

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ