Η Rosie Huntington-Whiteley κράτησε την τσάντα που θα βλέπεις παντού το φθινόπωρο

0
2

Το φθινόπωρο έρχεται ορμητικό με τα νέα trends να έχουν κατακλύσει ήδη το feed μας στα social media και το street style στις πιο βόρειες χώρες του χάρτη. Ένα από αυτά είναι οι τσάντες που θα δούμε τη νέα σεζόν, με τις επικρατέστερες τάσεις να μας κάνουν να ανυπομονούμε να τις βάλουμε σε εφαρμογή. Όπως φαίνεται η Rosie Huntington-Whiteley βρίσκεται ήδη σε mood μεταβατικής περιόδου, κρατώντας την τσάντα που θα θέλαμε όλες μας να έχουμε στην προσωπική μας συλλογή.

τσάντα

Ειδικότερα, οι τάσεις προστάζουν oversized τσάντες που χωράνε όλο μας τον κόσμο, χωρίς να κάνουμε κανέναν περιορισμό στα θέλω μας. Έτσι, και η Rosie Huntington-Whiteley φωτογραφήθηκε στους δρόμους του Παρισιού και πιο συγκεκριμένα στην πλατεία Vendôme να κρατά μία tote τσάντα που σίγουρα δεν περιείχε μόνο τα απαραίτητα. Όπως βλέπουμε από τη φωτογραφία που κυκλοφόρησε, το μοντέλο επέλεξε να φορέσει ένα κοστούμι με φούστα και tank top σε ανοιχτόχρωμη απόχρωση, το οποίο συνδύασε με την tote τσάντα La Troisieme με toile iconographe σε μεγάλο μέγεθος από τον οίκο Valentino.

La Troisieme με toile iconographe, VALENTINO GARAVANI

τσάντα

Η Huntington-Whiteley συχνά επιλέγει για τα ταξίδια της μεγάλου μεγέθους τσάντες, καθώς πέρα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις που την “αναγκάζουν” να έχει μαζί της τα απαραίτητα, είναι και μαμά, πράγμα που σημαίνει ότι πάντα πρέπει να προετοιμασμένη για παν ενδεχόμενο. Έτσι, η tote τσάντα του οίκου Valentino, που αναμφίβολα θα βλέπουμε παντού το φθινόπωρο, έγινε το hero piece της εμφάνισής της.

Αν θες κι εσύ να αντιγράψεις το στιλ της και να δοκιμάσεις το trend της oversized τσάντας, μπορείς να δεις εδω τις επιλογές που σου προτείνουμε σε πιο οικονομικά items.

Φωτογραφίες: Courtesy of Valentino

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ