Η Samsung επεκτείνει το self-repair πρόγραμμά στην Ευρώπη

0
7

To self-repair πρόγραμμα της Samsung ξεκίνησε πέρυσι στις ΗΠΑ και επεκτάθηκε στη Νότια Κορέα τον περασμένο μήνα, ενώ τώρα έρχεται και στην Ευρώπη. Πιο συγκεκριμένα, μέχρι τα τέλη Ιουνίου θα είναι διαθέσιμο στο Βέλγιο, τη Γαλλία, την Ιταλία, την Ολλανδία, Πολωνία, Ισπανία, Σουηδία και Ηνωμένο Βασίλειο.

Το πρόγραμμα για την ώρα καλύπτει τις τρεις προηγούμενες γενιές ναυαρχίδων της σειράς S, τα Galaxy S20, S21 και S23, με διαθέσιμες οθόνες αντικατάστασης, πίσω πάνελ και υποδοχές φόρτισης. Το κιτ αντικατάστασης οθόνης περιλαμβάνει και νέα μπαταρία.

Μπορείτε να παραλάβετε ένα σετ εργαλείων που απαιτούνται για να αποσυναρμολογήσετε το τηλέφωνο με κάτι λιγότερο από 30 €. Μια νέα θύρα φόρτισης για ένα Galaxy S20 θα σας κοστίσει 50 €, το πίσω πάνελ είναι περίπου το ίδιο, ενώ μια επίσημη οθόνη είναι 200 ​​€. Τα ανταλλακτικά για μοντέλα υψηλότερης ποιότητας κοστίζουν περισσότερο, το ίδιο ισχύει και για νεότερα μοντέλα, π.χ. μια οθόνη S22 Ultra είναι στα 310€.

Η Samsung διαθέτει εκπαιδευτικά βίντεο που θα σας καθοδηγήσουν στη διαδικασία αφαίρεσης του παλιού εξαρτήματος και εγκατάστασης του νέου βήμα βήμα.

Εκτός από τα τηλέφωνα, τα laptop Galaxy Book Pro και Galaxy Book Pro 360 αποτελούν επίσης μέρος του προγράμματος. Διατίθενται τα ακόλουθα εξαρτήματα: μπροστινή θήκη, πίσω θήκη, οθόνη, μπαταρία, επιφάνεια αφής, κλειδί λειτουργίας με συσκευή ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων και λαστιχένια πόδια.

Η Samsung συνεργάζεται με εξουσιοδοτημένους διανομείς όπως η ASWO και η 2Service για τη διαχείριση των πωλήσεων και της διανομής των κιτ επισκευής.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ