Η Samsung παρουσιάζει τη λειτουργία μετάφρασης κλήσης σε πραγματικό χρόνο με χρήση ΑΙ

0
10

Το Live Translate της Google είναι μια πρωτοποριακή λειτουργία για μετάφραση τηλεφωνικών κλήσεων σε πραγματικό χρόνο, ωστόσο, είναι αποκλειστική για συσκευές Pixel. Σε λίγο καιρό, όμως, και οι χρήστες της Samsung θα έχουν πρόσβαση σε μια αντίστοιχη δυνατότητα, χωρίς να χρειαστεί να εγκαταστήσουν εφαρμογές τρίτων.

Σύμφωνα με τον κορεατικό τεχνολογικό κολοσσό, το επόμενο smartphone της εταιρείας (κατά πάσα πιθανότητα η σειρά Samsung Galaxy S24) θα συνοδεύεται από “Galaxy AI”, το οποίο “τροφοδοτείται τόσο από τεχνητή νοημοσύνη στη συσκευή που αναπτύχθηκε στη Samsung όσο και από τεχνητή νοημοσύνη που βασίζεται στο cloud” από παρόχους.

Μέρος αυτού του πακέτου θα περιλαμβάνει το “AI Live Translate Call”, το οποίο θα εμφανίζει μεταφράσεις σε πραγματικό χρόνο με τη μορφή αρχείου καταγραφής συνομιλιών κατά τη διάρκεια τηλεφωνικών κλήσεων. Σε σχετικό screenshot εμφανίζεται ένας διάλογος μεταξύ ενός που μιλάει Αγγλικά με έδρα τη Νέα Υόρκη και ενός κορεάτη ομιλητή με έδρα τη Σεούλ. Το εργαλείο εμφανίζει, μάλιστα, ένα κουμπί “προσθήκη συμβάντος” κάθε φορά που αναφέρεται μια ώρα και μια ημερομηνία, για να σας επιτρέψει να σημειώσετε τη αμέσως στο ημερολόγιο.

Πολλές άλλες πληροφορίες δεν δόθηκαν από τη Samsung, εκτός από το ότι “θα αλλάξει τον τρόπο που σκεφτόμαστε για τα τηλέφωνά μας για πάντα”, όπως δήλωσε ο Wonjoon Choi, EVP και επικεφαλής του τμήματος Ε&Α, Mobile eXperience Business. Δεν υπάρχει καμία πληροφορία για το εάν το Galaxy AI θα περιλαμβάνει επίσης τη δυνατότητα παραγωγής τεχνητής νοημοσύνης Gauss της Samsung, αλλά δεδομένης της διατύπωσης του εκτελεστικού διευθυντή και των πρόσφατων παρόμοιων προσφορών από την Google, δεν είναι απίθανο να τα δούμε όλα μαζί στα τηλέφωνα Galaxy S24 τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ