Η Samsung προσθέτει το Galaxy S22 στο πρόγραμμα αυτοεπισκευής της

0
27

H Samsung ξεκίνησε τον περασμένο Αύγουστο ένα πρόγραμμα αυτοεπισκευής για τις συσκευές της, στο οποίο η τελευταία προσθήκη είναι η σειρά τηλεφώνων Galaxy S22, συμπεριλαμβανομένων των βασικών S22, S22+ και S22 Ultra.

Πέρα από τα smartphones οι κάτοχοι των φορητών υπολογιστών Galaxy Book Pro 15 ιντσών και Galaxy Book Pro 360 μπορούν επίσης να λάβουν αυθεντικά ανταλλακτικά επισκευής από τη Samsung. Το πρόγραμμα αυτοεπισκευής της Samsung λειτουργεί μέσω του iFixit, ένα είδος κεντρικού διαδικτυακού κόμβου τόσο για την εύρεση εγχειριδίων επισκευής όσο και για ανταλλακτικά για προϊόντα τεχνολογίας. Μέχρι πριν λίγο καιρό οι μόνες υποστηριζόμενες συσκευές ήταν οι Galaxy S20 και S21, καθώς και το tablet Galaxy Tab S7+.

Πλέον οι κάτοχοι Galaxy S22 μπορούν να αντικαταστήσουν το γυαλί στο πίσω μέρος της συσκευής τους, τις οθόνες και τις θύρες φόρτισης μέσω του iFixit. Οι πελάτες του Galaxy Book Pro μπορούν να αποκτήσουν λίγο πιο αναλυτικό χαρακτήρα, με το iFixit να προσφέρει εξαρτήματα επισκευής για την επιφάνεια αφής, τη συσκευή ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων και την μπαταρία.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ