Η Selena Gomez συνδύασε το Armani glam φόρεμά της με μία τσάντα κάτω από 120 ευρώ

0
6

Όσο κι αν στις Χρυσές Σφαίρες νιώσαμε πως κατά τη διάρκεια του κόκκινου χαλιού παρακολουθούσαμε ένα fashion σόου, με αφορμή τις δημιουργίες των διάσημων σχεδιαστών που επέλεξαν οι εκλεκτές καλεσμένες, η Selena Gomez έκανε τη διαφορά και πρόσθεσε στην εμφάνισή της ένα προσιτό αξεσουάρ. Ειδικότερα, για τη βραδιά η διάσημη σταρ, η οποία έδωσε το παρών στην εκδήλωση από τη στιγμή που η σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί ήταν υποψήφια, φόρεσε ένα ξεχωριστό κόκκινο φόρεμα από Armani Privé, το οποίο συνδύασε με αστραφτερά κοσμήματα.

Ωστόσο, η ίδια ένιωσε την ανάγκη να ολοκληρώσει το στιλ της με ένα τσαντάκι, το οποίο δεν ανήκε σε κάποιο luxury brand. Όπως είδαμε από τις φωτογραφίες και τα βίντεο που κυκλοφόρησαν, η Selena Gomez κράτησε το τσαντάκι που έχει παρομοιαστεί με κρουασάν, χάρη στο παιχνιδιάρικο σχέδιό του. Ο λόγος για τη Gabbi από το προσιτό brand JW Pei, που έχει κλέψει την καρδιά των celebrities, δεδομένου ότι και οι Emily Ratajkowski, Megan Fox και Gigi Hadid έχουν δώσει την έγκρισή τους.

@selenathrowbacks Selena Gomez arriving at the Golden Globes! #selenagomez #rarebeauty #wizardsofwaverlyplace #fyp #goldenglobes #goldenglobes2024 #foryou #foryoupage #onlymurdersninthebuilding ♬ suono originale – sgxsele

Για την ακρίβεια η Gomez επέλεξε μία πιο glam εκδοχή της δημοφιλούς τσάντας, αφού η επιλογή της περιελάμβανε αστραφτερές λεπτομέρειες- ένα item που ήταν ιδανικό για την εντυπωσιακή της εμφάνιση. Ειδικότερα, η ’90s τσάντα από vegan δέρμα που έχει συνεπάρει τους fashion lovers κοστίζει μόνο 82 ευρώ και μπορείς να τη βρεις σε αρκετές χρωματικές επιλογές, ενώ η τσάντα που κράτησε η Gomez κοστίζει κάτι λιγότερο από 120 ευρώ. Αν θες κι εσύ να την αποκτήσεις, ρίξε μία ματιά παρακάτω.

Τσάντα hobo Gabbi με αστραφτερές λεπτομέρειες, JW PEI

Selena Gomez

Κεντρική φωτογραφία: SplashNews.com

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ