Η Sydney Sweeney εμφανίστηκε στο afterparty των Oscars με το iconic φόρεμα της Angelina Jolie

0
2

Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει τακτίκη των διάσημων σταρ να φορούν παλαιότερα outfits τους ή να δανείζονται δημιουργίες τους από αρχεία γνωστών οίκων, κάτι που φέρνουν εις πέρας χάρη στους στιλίστες τους, το οποίο μάλιστα βοηθά στο δύσκολο έργο της βιωσιμότητας της μόδας. Η Zendaya και ο Law Roach είναι ένα δίδυμο που έχει κάνει την παραπάνω συνήθεια μόδα, με τη Sydney Sweeney να αποτελεί “follower”, όπως απέδειξε η πρόσφατη εμφάνισή της.

Ειδικότερα, η διάσημη ηθοποιός έδωσε το “παρών” στο afterparty των Oscars με ένα φόρεμα που μας ήταν ιδιαίτερο οικείο. Όπως αποδείχθηκε, η μνήμη μας δεν έπεσε έξω, αφού το εν λόγω φόρεμα το είχαμε δει και στην τελετή απονομής των Oscars του 2004. Πιο αναλυτικά, η Angelina Jolie σε μία από τις viral στιγμές της είχε εμφανιστεί στο κόκκινο χαλί πριν από 20 χρόνια με μία ανάλαφρη μεταξωτή δημιουργία Marc Bouwer, που την έκανε να μοιάζει σαν Ελληνίδα θεά. Ίσως να είχε εμπνευστεί από τον ρόλο της στην ταινία “Μέγας Αλέξανδρος” ως συμπρωταγωνίστρια του Colin Farrel.

Το ίδιο buzz φαίνεται πως ήθελε να προκαλέσει και η Sydney Sweeney, η οποία επέλεξε το ίδιο ακριβώς halter neck φόρεμα με το αποκαλυπτικό άνοιγμα στο μπούστο και την πλάτη, συνδυάζοντάς το με παρόμοιο τρόπο υπό τις οδηγίες της στιλίστριάς της, Molly Dickson. Ωστόσο, η διαφορά τους με τη Jolie εντοπίζεται στο beauty πεδίο, με τη Sweeney να προσδίδει στο τελικό αποτέλεσμα ένα vibe old hollywood, χάρη στο glam χτένισμά της.

Κεντρική φωτογραφία: SplashNews.com

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ