Η TAG Heuer αποκαλύπτει μια διαχρονική ωδή στην κομψότητα

0
4

Ως μια λαμπερή ωδή στη διαχρονική κομψότητα, η TAG Heuer παρουσιάζει τρία νέα, ξεχωριστά κομμάτια, από την διακεκριμένη της συλλογή Carrera, το κάθε ένα από αυτά μια επιτομή στην ουσία της σοφιστικέ θηλυκότητας. Το TAG Heuer Carrera Date με τρεις εκδόσεις σε κάσα 36 χιλιοστών, ενσαρκώνει τέλεια τη δέσμευση του οίκου για σχεδιασμό και άνεση υψηλότατου επιπέδου.

Συνεχίζοντας την επιτυχία της συλλογής από το 2023, οι νέες εκδόσεις χρησιμοποιούν πολύτιμα υλικά, όπως ροζ χρυσό 18Κ 5Ν, mother-of-pearl και διαμάντια.

Οι κάσες με διάμετρο 36 χιλιοστών έχουν μια ιδιαίτερη σημασία για την οικογένεια Carrera. Αυτές ήταν οι διαστάσεις του πρωτότυπου Carrera που η Heuer παρουσίασε το 1963. Το αρχικό μοντέλο βασιζόταν στα καντράν μέτρησης των αγώνων μηχανοκίνητων. Ωστόσο, η ευέλικτη κάσα των 36 χιλιοστών εύκολα μπόρεσε να φιλοξενήσει και ρολόγια με ιδιαίτερη φινέτσα. Σήμερα, γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ του αντρικού και του γυναικείου σχεδίου και γίνεται, έτσι, το απόλυτο unisex μοντέλο της συλλογής.

Η κομψότητα του χαλκού

Το πρώτο μοντέλο έρχεται με ένα μαγευτικό καντράν στο χρώμα του χαλκού με ένα φινίρισμα προς πιο απαλούς τόνους, από το ανοιχτό καφέ ως το μπεζ, που δημιουργεί ένα αρμονικό και μοντέρνο αποτέλεσμα. Η κάσα από ατσάλι συμπληρώνεται από μια στεφάνη σε ροζ χρυσό 18Κ 5Ν και κορώνα από το ίδιο υλικό, ενώ επίστρωση ροζ χρυσού υπάρχει και στους δείκτες, τις ενδείξεις και το λογότυπο της εταιρείας.

H ακτινοβολία του mother-of-pearl

To δεύτερο ρολόι υιοθετεί την αιθέρια ομορφιά του mother-of-pearl στο καντράν, και της σταδιακής του διάθλασης σε πιο «γυμνούς» τόνους. Και εδώ, η κάσα από ατσάλι κάνει αντίθεση με την επίστρωση ροζ χρυσού που υπάρχει στους δείκτες, τις ενδείξεις και το λογότυπο της εταιρείας, ενώ στο εσωτερικό κολάρο, υπάρχουν 76 διαμάντια, 0.288 καρατίων, για προσθήκη μαγευτικής λάμψης στην καθημερινότητα.

Πολύτιμη αρμονία

Η τρίτη έκδοση επίσης διαθέτει mother-of-pearl που ντεγκραντάρει σε απαλούς τόνους ανοιχτού καφέ και μπεζ, αλλά εκτός από τις υπόλοιπες πινελιές ροζ χρυσού και τα διαμάντια στο κολάρο, διαθέτει και 11 διαμάντια 0.22 καρατίων που προσθέτουν ακόμη περισσότερη πολυτέλεια στις ενδείξεις του καντράν.

Και τα τρία μοντέλα διατίθενται με το καινούργιο μπρασελέ του Carrera σε μορφή Η, είτε σε ατσάλι, είτε σε ροζ χρυσό, ενώ κινούνται από τον μηχανισμό Calibre 7 που δίνει ένδειξη ημερομηνίας στο 6 και διαθέτει αυτονομία κουρδίσματος 56 ωρών.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ