Θέλατε να αγοράσετε ένα Superyacht που είχε κόστος 15 εκατομμύρια δολάρια; ADASTRA

0
20
Adastra 2

Θα θέλατε να αγοράσετε ένα Superyacht που είχε κόστος 15 εκατομμύρια δολάρια για την κατασκευή; Βρήκατε την τύχη σας! Η Adastra, η οποία επίσης επισκέφτηκε τη Σκόπελο τον Ιούλιο του 2018, έχει μια σειρά βραβείων σχεδιασμού, μπορεί να ελεγχθεί με IPad και έχει προωθηθεί προς πώληση.

Πηγή της φωτογραφίας: Magnesia.TV

Adastra 2

Τοποθεσία: Γλώσσα-Λουτράκι Σκόπελος

Η Adastra, ανήκει στον δισεκατομμυριούχο ναυτικό μεγιστάνα Anto MardenΟ φουτουριστικός σχεδιασμός του trimaran φαίνεται κατάλληλος για μια ταινία του James Bond με αεροδυναμικά φτερά που βοηθούν το να ταξιδέψει στη θάλασσα.

Το σκάφος που σχεδιάστηκε και δημιουργήθηκε από τον, John Shuttleworth, είναι 140 ποδιών, διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια, τέσσερα μπάνια, ένα υπαίθριο μπαρ,  και μπορεί να ελεγχθεί από ένα iPad από 164 πόδια μακριά. Τη νύχτα, η κάτω πλευρά της Adastra λάμπει μπλε, η οποία προσθέτει στην κομψή και φουτουριστική αισθητική.

Το γιοτ κέρδισε τρία βραβεία στα 2013 ShowBoats Design Awards και βραβεύτηκε το πιο καινοτόμο σχέδιο στα World Superyacht Awards το ίδιο έτος.

Η ιστοσελίδα που ξεκίνησε για να πουλήσει την Adastra την περιγράφει ως το “coolest adventure yacht.”

Δεν υπάρχει τιμή που αναφέρεται στην ιστοσελίδα για το περίφημο Adastra, αλλά για προσφορές μπορείτε να στείλετε email απευθείας στον πωλητή στο anto@pangkil.com. Για όλες τις τεχνικές έρευνες επικοινωνήστε με το adastrayacht@gmail.com.

Καλή επιτυχία και καλά ταξίδια στους μελλοντικούς ιδιοκτήτες της Adastra. Ελπίζουμε να συναντηθούμε ξανά στη Σκόπελο!

www.magnesia.tv

Magnesia.TV

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ