Θα δούμε και πάλι να κυκλοφορεί το Nokia 3650;

0
25

Θα δούμε και πάλι να κυκλοφορεί το Nokia 3650;

Η HMD Global φαίνεται πως είναι έτοιμη να θέσει και πάλι σε κυκλοφορία μία ανανεωμένη έκδοση του Nokia 3650. Πρόκειται για μία ρηξικέλευθη πρόταση, αφού το παλαιό Nokia 3650 είχε ιδιαίτερο σχεδιασμό που προκάλεσε συζητήσεις το 2003 όταν πρωτοκυκλοφόρησε.

Το μοντέλο του 2003 είχε λειτουργικό σύστημα Symbian Series 60 και τραβούσε πάνω του τα βλέμματα με τον κυκλικό σχεδιασμό του πληκτρολογίου του. Μιλάμε για ένα smartphone με οθόνη TFT, σε διαγώνιο 2.1 ιντσών σε ανάλυση 176×208 pixels και μπαταρία 850 mAh. Αρχαία τεχνολογικά χαρακτηριστικά…

Εννοείται ότι η κατάσταση στο νέο μοντέλο θα είναι πιο σύγχρονη, με το λειτουργικό σύστημα να είναι πλέον Android. Δεν έχει επιβεβαιωθεί επισήμως το πότε θα κυκλοφορήσει το αναγεννημένο Nokia 3650, αλλά θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι εάν διατηρηθεί ο βασικός σχεδιασμός του ο ίδιος θα προκαλέσει και πάλι αρκετές συζητήσεις για το εάν είναι όμορφο ή όχι.

Πώς σας φαίνεται ο σχεδιασμός του Nokia 3650, το βρίσκετε όμορφο ή άσχημο; Γράψτε μας ένα σχόλιο.

[via]

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ