Θα κάνει η Sony το μεγάλο comeback με το Xperia 1 III;

0
13
Θα κάνει η Sony το μεγάλο Comeback με το Xperia 1 III;

Θα κάνει η Sony το μεγάλο comeback με το Xperia 1 III;

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν ήδη ξεκινήσει να μιλούν για τη μεγάλη επιστροφή της Sony στον κόσμο των smartphones. Η παρουσίαση του Sony Xperia 1 III για πολλούς σηματοδοτεί μία αλλαγή πλεύσης της εταιρείας.

Ένα από τα στοιχεία που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον κατά την παρουσίαση του Sony Xperia 1 III είναι η κάμερα και ιδιαίτερα εκείνη που βρίσκεται τοποθετημένη στο πίσω μέρος. Ένα ακόμα στοιχείο που κεντρίζει το ενδιαφέρον είναι η οθόνη, η οποία είναι τεχνολογίας OLED, με ανάλυση 4Κ και συχνότητα 120 Hz.

Οι υποστηρικτές της άποψης ότι η Sony έχει κάνει την μεγάλη της επιστροφή δηλώνουν ότι η ενσωμάτωση μίας κάμερας με δυναμικό τηλεφακό ανοίγει νέους δρόμους στην φωτογράφιση μέσω smartphones. Το άλλο επιχείρημά τους παραμένει εκείνο της οθόνης, ενώ τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου αποπνέουν high end χαρακτήρα.

Θα κάνει η Sony το μεγάλο comeback με το Xperia 1 III;

Μεγάλο στοίχημα παραμένει η τιμή με την οποία θα λανσαριστεί το νέο μοντέλο της Sony προκειμένου να μπορεί κανείς να αποφανθεί με μεγαλύτερη σιγουριά για τις εμπορικές δυνατότητες που θα έχει. Είναι αξιοσημείωτο, πάντως, ότι η Sony επέλεξε να μπει δυναμικά και πάλι στο παιχνίδι.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ