Ιστορικό ρεκόρ για το Steam

0
8
Ιστορικό ρεκόρ για το Steam

Το Steam δείχνει ασταμάτητο τον τελευταίο καιρό, καθώς σημειώνει το ένα μετά το άλλο τα ρεκόρ για τους ταυτόχρονους παίκτες. Η πλατφόρμα διανομής ψηφιακών παιχνιδιών δεν δείχνει σημάδια επιβράδυνσης, παρά τον ανταγωνισμό από άλλους.

Κάποτε, το Steam ήταν η μόνη πλατφόρμα τυχερών παιχνιδιών ψηφιακής διανομής, αλλά αυτή τη στιγμή, ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής του είναι πιθανότατα το Epic Games Store. Η πλατφόρμα κυκλοφορεί τακτικά δωρεάν παιχνίδια για τους παίκτες της, αλλά δεν φαίνεται ότι πρόκειται να εκθρονίσει το Steam σύντομα.

Το νέο ρεκόρ ταυτόχρονων χρηστών για το Steam είναι 30.049.264 ταυτόχρονοι παίκτες, σύμφωνα με το SteamDB, το οποίο παρακολουθεί τον αριθμό των χρηστών στα παιχνίδια και στην πλατφόρμα γενικότερα. Η εταιρεία ξεπέρασε τα 30 εκατομμύρια χρήστες για πρώτη φορά μόλις πριν από λίγες ημέρες, και φαίνεται ότι δεν ήταν τυχαίο, καθώς ο αριθμός έχει αυξηθεί ακόμη περισσότερο. Πιθανότατα υπάρχουν μερικοί παράγοντες πίσω από αυτήν την ανάπτυξη και η Valve μπορεί να καταλήξει να σπάσει ένα άλλο ρεκόρ κατά τη διάρκεια της εμβληματικής εορταστικής περιόδου πωλήσεων.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ