Ισόπαλη πρεμιέρα για Σαρακηνό και Ακρόπολη

0
10
Ισόπαλη πρεμιέρα για Σαρακηνό και Ακρόπολη
Φάση από το ματς με πρωταγωνιστές τον Χάνο του Σαρακηνού και τον Γάρο του Ρήγα

Για τέτοια παιχνίδια μάς έλειψε το τοπικό ποδόσφαιρο

Όλα τα είχε το παιχνίδι της πρεμιέρας για Σαρακηνό και Ακρόπολη. Τέσσερα τέρματα, δύο αποβολές των Βαλωτή και Μοράλες (ήταν στον πάγκο) για τους γηπεδούχους και του Παγώνη και του προπονητή Κώστα Παπαστεργίου από τους φιλοξενούμενους.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν …άκαρπο και για τις δύο ομάδες μιας και οι 22 ποδοσφαιριστές έμοιαζαν να ψάχνουν τα πατήματά τους, δικαιολογημένα βέβαια, μετά από αποχή από τους αγωνιστικούς χώρους για σχεδόν ένα χρόνο, ελέω καραντίνας.

Τέσσερα γκολ στην επανάληψη, ισάριθμες αποβολές
Ο Σαρακηνός ευτύχησε να προηγηθεί με τον Βαλωτή στο πρώτο λεπτό της επανάληψης, μετά από σέντρα του Γιοβάνη από τα αριστερά, με τον επιθετικό των γηπεδούχων να πιάνει ωραίο γυριστό σουτ και να χρίζεται πρώτος –χρονικά- σκόρερ για τη νέα χρονιά, αλλά ταυτόχρονα να γίνεται και ο πρώτος που αποβλήθηκε, αντικρίζοντας την κόκκινη κάρτα του κ. Τσίντζα κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών.
Στο 64ο λεπτό η Ακρόπολη ισοφαρίζει με τον Παγώνη, με τον επιθετικό των φιλοξενούμενων να αποβάλλεται με κόκκινη κάρτα κι αυτός κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών, ενώ αποβλήθηκε και ο προπονητής Κώστας Παπαστεργίου από τον διαιτητή.
Δεκαπέντε λεπτά αργότερα ο Σαρακηνός κέρδισε ο πέναλτι με τον Αραμπατζή να εκτελεί και τον Βίτσο να αποκρούει, κρατώντας έτσι την ισοπαλία. για το Σαρακηνό.
Τρία λεπτά πριν την ολοκλήρωση του 90λεπτου, ο Σαρακηνός ανέκτησε το προβάδισμα με τέρμα του Αραμπατζή, παίρνοντας έτσι τη ρεβάνς, ενώ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων η ομάδα του Σέσκλου …έσωσε το βαθμό με τέρμα του Κ. Κολιαμήτρα, μετά από γέμισμα του Βίτσου.
Σαρακηνός: Γράντας, Ζάγκας, Γιοβάνης, Ράπτης, Γιαμαλής (80ο Θεοχάρης), Χάνος, Μαυρίδης (46ο Δημόπουλος), Καλιακούδας (70ο Καραλόπουλος), Βαλωτής, Αραμπατζής, Γκλαβίνης (70ο Τσιάνος).
Ακρόπολη: Βίτσος, Αντωνίου, Τ. Κολιαμήτρας, Πασσιάς, Στρούγγης, Κ. Κολιαμήτρας, Μ. Τσουκάλης, Σταυραντώνης Κ., Παγώνης, Τσουκάλης, Σταυραντώνης Β.

Πηγή