Καθαρή Λύση:Ανεξάρτητος Συνδυασμός στη Κοινότητα Ν. Κλήματος

0
14
λύση νεο κλήμα

Είναι γεγονός, Επίσημα πλέον, η δημιουργία- κατάρτιση και κατάθεση ανεξάρτητου-αδέσμευτου Συνδυασμού για την Κοινότητα του Κλήματος με την ονομασία ¨ΚΑΘΑΡΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΚΛΗΜΑ” που απευθύνεται στους συμπολίτες μας.
Με αφορμή τις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές θέλουμε να κάνουμε γνωστές τις αγωνίες μας αλλά και τα σχέδιά μας. Πιστεύουμε ότι ο τόπος μας έχει ανάγκη και ώθηση από άφθαρτα πρόσωπα που θα ασχοληθούν με την τοπική πολιτική σκηνή μακρία από πρόσκαιρα οφέλη και αυτοπροβολή.
Με ενότητα,σύνθεση, έχοντας σχέδιο, προγραμματισμό και σωστή οργάνωση μπορούμε να να δώσουμε μία δυναμική στην τοπική μας κοινωνία σε όλους τους τομείς επαναφέροντας το χωριό μας στην θέση που του αρμόζει,
Μέσα από ώριμη σκέψη, ζυμώσεις με έντονη όμως την επιθυμία για ενότητα , σύνθεση μακριά από ιδεολογικές -πολιτικές-κομματκές-παραταξιακές αγκυλώσεις δημιουργήσαμε ένα ψηφοδέλτιο με άξιους ανθρώπους μέσα από την ίδια την τοπική κοινωνία του χωριού μας.
Καλούμε όλους τους αγαπητούς δημότες, από όπου κια αν προέρχονται, όποιον φορέα και αν εκπροσωπούν να συστρατευτούν μαζί μας για το καλό του τόπου μας.
Το παρελθόν ας μας γίνει οδηγός στις επιλογές μας κρατώντας το οτιδήποτε ορθό και δημιουργικό μακριά από τα λάθη που ταλαιπώρησαν τον τόπο μας, με όραμα, με στόχο για το μέλλον να δημιουργήσουμε αυτά που μας ανήκουν αξιοποιώντας προκλήσεις και ευκαιρίες της επόμενης τετραετίας.
Η αποφασή σας στις 26 Μαϊου θα είναι η δύναμη για εμάς στο Νέο Ξεκίνημα.
Η Ανεξάρτητος – Αδέσμευτος Συνδυασμός ¨ΚΑΘΑΡΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΚΛΗΜΑ” δεν ήρθε για να διχάσει αλλά για να ενώσει και να δημιουργήσει.
Ενωμένοι με αγάπη και θέληση προχωράμε μαζί για την Νίκη που μας ανήκει. Είναι τιμή και χρέος η συμμετοχή στην προσπάθεια αυτή.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

Αθανασίου Νικόλαος του Πυθαγόρα
Αξιωματικός ε.α. ΛΣ- ΕΛ.ΑΚΤ

Δένδη Μαρία του Αλέξανδρου
Αντιπρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου
Νέου Κλήματος

Ευαγγελινός Αντώνιος του Ευαγγέλου
Ελ. Επαγγελματίας – Ψυκτικός

Καραγιώργος Βαρσαμας- Χρήστος του Δημητρίου
Αστυνομικός – Ιστορικός του ΔΠΘ

Καρβέλης Ιωάννης του Ιωάννη
Συνταξιούχος Ε.Ν.

Κόλλια Σταυρούλα
Πτυχιούχος Τεχνολόγος Τροφίμων
Υπεύθυνη παραγωγής

Σαλπαδημου Γεωργία του Σταματίου
Οικιακά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ