Καθημερινές εκδρομές για Αη Γιάννη και Περιβολιού με το skopelos tours

0
263
Skopelos Tours (1)

Το τουριστικό γραφείο ‘’skopelos tours’’ πραγματοποιεί καθημερινά εκδρομές με σύγχρονα και πολυτελή λεωφορεία από τη χώρα της Σκοπέλου προς τη Βόρεια πλευρά του νησιού, δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία στους ταξιδιώτες να γνωρίσουν τις ενδιάμεσες περιοχές με τις μαγευτικές παραλίες θαυμάζοντας το καταπράσινο τοπίο.

Skopelos Tours 2

Τελικοί προορισμοί είναι το περίφημο εκκλησάκι του Αγίου Ιωάννη στο Καστρί με τα διακόσια σκαλοπάτια, όπου έχετε τη δυνατότητα με μια σαραντάλεπτη στάση να επισκεφθείτε το Ναό και να αντικρίσετε τη θέα από ψηλά, απολαμβάνοντας τα μέρη που γυρίστηκε η διάσημη χολυγουντιανή ταινία ‘’Mamma Mia ‘’ ,

Skopelos Tours (1)

όπως επίσης και η παραλία ‘’Περιβολιού’’ , με δυόμισι ώρες στάση, όπου μπορείτε να χαρείτε το μπάνιο σας στα γαλαζοπράσινα νερά της καθώς είναι πλήρως εξοπλισμένη, παρέχοντας ομπρελοκαθίσματα και μια σύγχρονη καντίνα με όλες τις ανέσεις.

Skopelos Tours (3)

Τέλος έχετε την ευκαιρία, με μια ενδιάμεση ολιγόλεπτη στάση, να δείτε από κοντά ένα απ´ τα παλαιότερα μοναστήρια του νησιού τους ‘’Αγίους Ταξιάρχες ‘’ και με μία ακόμη μικρή στάση να ξεναγηθείτε στους χώρους του Ελαιοτριβείου της Γλώσσας.

Skopelos Tours (2)

Η πρώτη περιήγηση ξεκινά στις 8:30 από Σκόπελο προς Άγιο Ιωάννη και Περιβολιού και τελειώνει στις 15:30 με επιστροφή στη Σκόπελο. Η δεύτερη περιήγηση ξεκινά στις 12:30 από Σκόπελο προς περιβολιού και Άγιο Ιωάννη και τελειώνει στις 19:30 με επιστροφή στη Σκόπελο.

H διαδρομή από και προς τη Σκόπελο διαρκεί μία ώρα, όπου θα έχετε τη δυνατότητα να ακούσετε την ιστορία του νησιού από την ξεναγό μας , η οποία είναι πρόθυμη να σας βοηθήσει σε κάθε περίπτωση! Το λεωφορείο είναι πλήρως εξοπλισμένο με air condition, ζώνες ασφαλείας, πυροσβεστήρες και φαρμακείο σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Μη χάσετε την ευκαιρία να γνωρίσετε αυτή τη μοναδική πλευρά του νησιού!

Skopelos Tours (5)

Μπορείτε να κάνετε κράτηση στο τηλέφωνο : (0030) 6946277250

ΘΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΜΕ!!

ΣΥΝΟΨΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ :

ΣΚΟΠΕΛΟΣ-ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ-ΠΕΡΙΒΟΛΙΟΥ-ΣΚΟΠΕΛΟΣ: 8:30 – 15:30

ΣΚΟΠΕΛΟΣ-ΠΕΡΙΒΟΛΙΟΥ-ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ-ΣΚΟΠΕΛΟΣ: 12:30 – 19:30

Skopelos Tours S

Skopelos Tours

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ