«Κακοδομημένο βιντεοπαιχνίδι» το metaverse σύμφωνα με τον Phil Spencer του Xbox

0
7
«Κακοδομημένο βιντεοπαιχνίδι» το Metaverse σύμφωνα με τον Phil Spencer του Xbox

O επικεφαλής του Xbox, Phil Spencer, είναι ένας ακόμη σημαντικός άνθρωπος του χώρου της τεχνολογίας που δεν έχει εντυπωσιαστεί από το metaverse.

Μιλώντας στο WSJ Live, δέχθηκε ερωτήσεις για τη γνώμη του αναφορικά με το metaverse και, όπως αναφέρθηκε από τον Tom Warren του The Verge, άσκησε κριτική στην έκδοση του metaverse που υπάρχει αυτή τη στιγμή.

“Σήμερα είναι ένα κακοσχεδιασμένο βιντεοπαιχνίδι. Το να χτίζω ένα metaverse που μοιάζει με σαλόνι δεν είναι ο τρόπος που θέλω να περάσω τον χρόνο μου”, σχολίασε ο Spencer, προσθέτοντας, ωστόσο, ότι είναι νωρίς και αυτό θα εξελιχθεί.

Η Meta υπερασπίζεται στο έπακρο το project της, με τον CEO Mark Zuckerberg να έχει επενδύσει πολλά στην επιτυχία του. Τα σχόλια αυτά, λοιπόν, περί σαλονιού είναι ένα ράπισμα, τη στιγμή που η εταιρεία προωθεί το metaverse ως ένα επιχειρηματικό εργαλείο όπου οι εργαζόμενοι μπορούν να κάνουν συναντήσεις.

Αν και η Meta επλήγη σοβαρά φέτος λόγω της επένδυσής της στο metaverse, συνεχίζει να “τα δίνει όλα” στο project, επομένως μένει να δούμε εάν άλλες εταιρείες -όπως είναι και η Xbox- μελλοντικά αλλάξουν γνώμη και ασχοληθούν με αυτό.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ