Κακοκαιρία: Αυτά είναι τα ιδανικά παπούτσια για τις πρώτες βροχές

0
3

Όσο κι αν δυσκολεύεσαι να αποχωριστείς τα σανδάλια σου και τα υπόλοιπα καλοκαιρινά παπούτσια σου, δεδομένου ότι βρίσκεσαι ακόμα σε mood διακοπών, η πρόσφατη κακοκαιρία με τις ξαφνικές βροχές σε ανάγκασαν να ξανασκεφτείς τα outfits της επόμενης ημέρας. Ειδικότερα, αν και μπορείς να κρατήσεις ακόμα κάποια καλοκαιρινά κομμάτια, αφού η θερμοκρασία δεν έχει βρεθεί ακόμα στο επίπεδο που θα χρειαστεί να βγάλουμε τα πιο ζεστά ρούχα, το θέμα με τα παπούτσια χρειάζεται επανεξέταση. Πέρα λοιπόν από την καμπαρντίνα που θα χρειαστείς τις ημέρες με τις πρώτες βροχές, καλό είναι να δεις τις επιλογές σου σε παπούτσια.

Αναμφίβολα, τα σανδάλια σου μπαίνουν προσωρινά στο πίσω μέρος της ντουλάπας, αφού δεν είναι και η καλύτερη αίσθηση να βρέχονται τα γυμνά πόδια σου. Από την άλλη, είναι πιθανό να καταστρέψεις τα ανοιχτά σου παπούτσια, κάτι που δεν θα ήθελες ποτέ να συμβεί. Συνεπώς, η προσαρμογή στα νέα δεδομένα είναι απαραίτητη.

Ποια είναι τα ιδανικά παπούτσια για τις πρώτες βροχές;

Cowboy μπότες

Όσο κι αν σου φαίνεται νωρίς να βγάλεις τις μπότες σου από το κουτί τους, οι cowboy μπότες είναι μία καλή εναλλακτική. Μπότες μεν, εντός θέματος δε. Οι εν λόγω μπότες εμφανίστηκαν σε αρκετές συλλογές διάσημων οίκων, ενημερώνοντάς μας πως αυτό θα είναι το παπούτσι που θα βλέπουμε παντού, ενώ ήταν απόλυτα αποδεκτό και για το καλοκαίρι. Επομένως, γιατί όχι να μην το ενσωματώσεις στο στιλ σου για τις ημέρες της κακοκαιρίας;

Δερμάτινη cowboy μπότα, MANGO

παπούτσια

Μπότα cowboy με τακούνι, STRADIVARIUS

παπούτσια

Loafers

Τα loafers είναι το ιδανικό ζευγάρι παπούτσια για τη μεταβατική περίοδο και εκείνο που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη τις ημέρες της κακοκαιρίας. Αν θες μάλιστα, μπορείς να δοκιμάσεις το trend που έχουν αγαπήσει αρκετές celebrities και fashion influencers.

Δερμάτινα horsebit loafers, GUCCI

παπούτσια

Δερμάτινα loafers, MANGO

παπούτσια

Sneakers

Αν το επιτρέπει η περίσταση, τα sneakers είναι η πιο ομαλή μετάβαση στα κλειστά παπούτσια και μία επιλογή που θα σε σώσει στην περίπτωση της βροχής.

Sneakers, VEJA

παπούτσια

Sneakers Air Jordan 1 Elevate Low, NIKE

παπούτσια

Γαλοτσάκια

Δεδομένου ότι φοριούνται σε περίπτωση βροχής, τα γαλοτσάκια δεν μπορούν να θεωρηθούν σε καμία περίπτωση εκτός θέματος, ειδικότερα αν δεν θες να ρισκάρεις να χαλάσεις τα υπόλοιπα παπούτσια σου.

Γαλοτσάκια ADIFOM SST, Adidas

παπούτσια

Γαλοτσάκια Wellington, Hunter

παπούτσια

Κεντρική φωτογραφία: Launchmetrics / spotlight

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ