Καλεσμένη σε γάμο: Τα outfits που “απαγορεύεται” να φορέσεις στον γάμο της φίλης σου

0
0

Είναι η εποχή που οι προσκλήσεις έχουν σχηματίσει ένα βουνό στο τραπεζάκι του σαλονιού σου, αφού η καλοκαιρινή περίοδος ενδείκνυται και αποτελεί την αγαπημένη για πολλά ζευγάρια που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν τη γαμήλια τελετή των ονείρων τους. Και ενώ έχεις όλη τη διάθεση να παρευρεθείς στα εν λόγω μυστήρια για να τιμήσεις φίλους και οικογένεια, το πρόβλημά σου είναι το τι θα φορέσεις; Υπάρχουν άραγε “κανόνες” για την καλεσμένη σε γάμο και tricks που θα βοηθήσουν την επιλογή; Σίγουρα, ορισμένα outfits θεωρούνται απαγορευτικά και πρέπει να βγουν εντελώς από το μυαλό σου, χωρίς πολλή σκέψη. Αν θες να μάθεις ποια είναι αυτά, keep scrolling.

Ας ξεκαθαρίσουμε, ωστόσο, εξαρχής πως δεν έχουμε σκοπό να εμποδίσουμε κανέναν από το να εκφράσει τον πραγματικό του εαυτό και να βάλουμε στοπ στη δημιουργικότητά του και την ταυτότητά του. Οφείλουμε, όμως, να υπογραμμίσουμε ορισμένες περιπτώσεις και συγκεκριμένα λουκ, τα οποία καλό θα είναι να αποφύγεις ως “καλεσμένη σε γάμο” διότι πρώτον θα είσαι θέμα συζήτησης και δεύτερον θα στενοχωρήσεις τη νύφη.

5 απαγορευτικά outfits ως καλεσμένη σε γάμο

1. Λευκό

Έχεις προσέξει ποτέ σε γάμο να φορά κάποια καλεσμένη λευκό; Η απάντηση είναι όχι και αυτό συμβαίνει γιατί το λευκό το φοράει βάσει άτυπου νόμου μόνο η νύφη, η οποία πρέπει να ξεχωρίζει.

2. Παγέτες, πούλιες και φτερά

Όσο κι αν τα είδαμε σε πολλές πασαρέλες μεγάλων οίκων, η αλήθεια είναι πως τα παραπάνω χαρακτηριστικά μπορούν να απουσιάζουν από την εμφάνισή σου, διότι εκείνο που θες ως καλεσμένη σε γάμο είναι να μην τραβήξεις την προσοχή από τη νύφη. Δεν σημαίνει ότι πρέπει να φορέσεις κάτι casual ή κάτι που δεν σ’αρέσει, καθώς μην ξεχνάμε πως η κομψότητα βρίσκει τον απόλυτο ορισμό της σχεδόν πάντα στον μινιμαλισμό.

3. Jeans

Όσο κουλ κι αν νιώθεις να εμφανιστείς σε γάμο με τζιν παντελόνι, ακόμα κι αν μιλάμε για casual τελετή, καλύτερα να το αποφύγεις, καθώς η εμφάνισή σου δεν θα έχει καμία διαφορά από το να πήγαινες για έναν καφέ με τους φίλους σου.

4. Αποκαλυπτικό outfits

Δεν είμαστε τίποτα σεμνότυφοι για να πούμε πόσο ψηλά ή χαμηλά πρέπει να είναι η φούστα. Ωστόσο, οφείλεις να κάνεις tone down το sexiness μόνο και μόνο για χάρη της νύφης, η οποία χωρίς δεύτερη σκέψη πρέπει να παραμείνει η πρωταγωνίστρια της βραδιάς.

5. Μαύρο

Όπως το λευκό είναι a no – go, το ίδιο συμβαίνει και με το μαύρο. Ο λόγος; Ο γάμος είναι ένα ευχάριστο γεγονός, οπότε καλό θα είναι να αποφύγεις το μαύρο, το οποίο είναι συνυφασμένο με την πιο δυσάρεστη τελετή, στην οποία μπορείς να παρευρεθείς.

Note: Όλα τα παραπάνω στοιχεία που αναφέρθηκαν ως απαγορευτικά, μπορούν να θεωρηθούν επιτρεπτά στην περίπτωση που έχεις πάρει έγκριση από τη νύφη και εάν φυσικά το θέμα του γάμου με το δοσμένο dress code συμφωνεί απόλυτα με την επιλογή σου.

Κεντρική Φωτογραφία: Launchmetrics / Spotlight

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ