Καταδίκη Μαλαματίνη για ξυλοδαρμό πολίτη!

0
47
Καταδίκη Μαλαματίνη για ξυλοδαρμό πολίτη!

Επέβαλε σήμερα το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου

Σε ποινή φυλάκισης δύο μηνών για επικίνδυνη σωματική βλάβη σε βάρος 39χρονου Βολιώτη καταδικάστηκε σήμερα τελεσίδικα ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας – Ανακύκλωσης και Πολιτικής Προστασίας Απόστολος Μαλαματίνης, από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου. Εκτός του αντιδημάρχου, κατηγορούμενοι ήταν ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Αγριάς Ηλίας Ντενέζος και δύο πολίτες, οι οποίοι ωστόσο απαλλάχτηκαν των κατηγοριών τους.

Η υπόθεση, η οποία εκδικάστηκε σήμερα μετά από έξι αναβολές, αφορά σε επεισόδιο που προκλήθηκε μεταξύ ενός 33χρονου τότε πολίτη που διαμένει στην Αγριά, ο οποίος όπως υποστήριξε στη μήνυσή του το μεσημέρι της 1ης Μαρτίου του 2016 κάνοντας ποδήλατο με έναν φίλο του στον παραλιακό δρόμο της Αγριάς πέρασε μπροστά από κατάστημα όπου βρισκόταν ο τελών σε αργία τότε Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος μαζί με μια παρέα. Στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με τον μηνυτή, λίγο παρακάτω και όταν έφθασαν στο Σουτραλί, τους περικύκλωσαν δύο μηχανάκια στα οποία επέβαιναν ο Ηλίας Ντενέζος και Απόστολος Μαλαματίνης με οδηγούς δύο άλλους πολίτες. Οπως υποστήριξε ο μηνυτής ο Μαλαματίνης του έριξε γροθιά στο πρόσωπο ενώ και οι άλλοι προέβησαν σε βίαιες πράξεις σε βάρος του, ακινητοποιώντας τον και σκίζοντάς του την μπλούζα, ενώ ο Μαλαματίνης συνέχιζε να τον χτυπά με τους άλλες κατηγορούμενους να του κρατούν τα χέρια. Παράλληλα ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας του έριξε κουτουλιά με συνέπεια να σκιστεί το φρύδι του και να χρειαστεί να κάνει ράμματα στο νοσοκομείο Βόλου, το οποίο πιστοποίησε τα τραύματα του θύματος.
Κατά τη διάρκεια της επίθεσης που υπέστη το θύμα, οι κατηγορούμενοι φέρονταν να τον έβριζαν αποκαλώντας τον «μαλάκα» και λέγοντας μεταξύ άλλων «Με τον Μπέο τα’ βαλες;», «είσαι αντιμπεϊκός…» και άλλα αντίστοιχα. Στη συνέχεια, ενώ είχε συγκεντρωθεί κόσμος στο σημείο της επίθεσης, οι φερόμενοι ως δράστες αποχώρησαν, ενώ το θύμα το οποίο αιμορραγούσε, αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από συμπολίτες του, πήγε στο νοσοκομείο για ράμματα στο φρύδι.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή