Κυκλοφορεί ενημέρωση έκπληξη για τα Pixel 6 και Pixel 6 Pro

0
8
Κυκλοφορεί ενημέρωση έκπληξη για τα Pixel 6 και Pixel 6 Pro

Μια ενημέρωση που δεν περιμέναμε τώρα έρχεται στα Pixel 6 και Pixel 6 Pro. Οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν πως αλλάζει ένα μονοψήφιο στον αριθμό έκδοσης. Η Google πήγε από το SD1A.210817.036 στο SD1A.210817.037 με τις δύο εκδόσεις να βρίσκονται στην ενημερωμένη έκδοση κώδικα Νοεμβρίου.

Μερικοί χρήστες στην ενότητα σχολίων του Droid-Life αναφέρουν ότι η ενημέρωση έρχεται στα 14,56 MB και όσοι βρίσκονται σε Verizon, Fi, T-Mobile και ξεκλείδωτες συσκευές βλέπουν την ειδοποίηση OTA. Άλλοι σημειώνουν ότι η ενημέρωση διαρκεί πάνω από μία ώρα προκειμένου να εγκατασταθεί πλήρως.

Κάποιοι ακόμα σχολιαστές επισημαίνουν ότι ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων λειτουργεί πολύ πιο γρήγορα, ενώ ένας άλλος ισχυρίζεται ότι η κάμερα τώρα περιστρέφει UI στοιχεία με τον προσανατολισμό του τηλεφώνου, επομένως ενδέχεται να υπάρχουν και άλλες ενημερώσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Google δεν έχει ανακοινώσει κανένα επίσημο αρχείο καταγραφής αλλαγών για αυτήν την ενημέρωση OTA.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ