Λέτε “όχι” στα Galaxy S21 λόγω έλλειψης φορτιστή στο πακέτο αγοράς [Αποτελέσματα poll]

0
19
Λέτε “όχι” στα Galaxy S21 λόγω έλλειψης φορτιστή στο πακέτο αγοράς [Αποτελέσματα Poll]

Το περασμένο Σάββατο ρωτήσαμε τη μεγάλη κοινότητα τεχνολογίας του Techblog αν σκοπεύουν να αγοράσουν κάποιο smartphone από τη νέα σειρά Galaxy S21. Από τους συνολικά 505 αναγνώστες που ψήφισαν, το 28%, δηλαδή 142 άτομα, ψήφισαν πως δε θα αγοράσουν καθώς κάνουν… μποϊκοτάζ σε όποιον δε δίνει φορτιστή.

Στη δεύτερη θέση με ποσοστό 21% βρίσκουμε τους… φανατικούς της Xiaomi, που δεν αλλάζουν με τίποτα εταιρεία. Το 14% ψήφισε πως σκοπεύει να αγοράσει μεν, αλλά όταν πέσουν οι τιμές, ενώ με ποσοστό 13% βλέπουμε όσους θα αγοράσουν το Galaxy S21 Ultra.

Πέμπτη, έκτη και έβδομη θέση ανήκουν στους “αρνητές”, είτε γιατί τους χάλασε η πλαστική πλάτη του απλού S21 (8%), είτε γιατί θέλουν microSD (6%), είτε γιατί η FHD+ οθόνη σε ναυαρχίδα δε τους ικανοποιεί (3%). Στις τελευταίες θέσεις με 2% έχουμε αυτούς που θα προ-παραγγείλουν άμεσα για να προλάβουν τα δώρα, αυτούς που διαλέξουν το S21+ και αυτούς που επιλέγουν το απλό S21.

Λέτε "όχι" στα Galaxy S21 λόγω έλλειψης φορτιστή στο πακέτο αγοράς [Αποτελέσματα poll]

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ