ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΚΟΠΕΛΟΥ: ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ!

0
40
Ikopeda Skopelos (1 Of 1)

ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΚΟΠΕΛΟΥ

ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ 

Κύριε Δήμαρχε, θα κοιμόσαστε ήσυχος με ένα οικόπεδο-«ζούγκλα» δίπλα από το σπίτι σας;

Με τις πυρκαγιές που κατακαίουν τις τελευταίες ημέρες τη χώρα, καταστρέφοντας δάση, αγροτικές εκτάσεις, ζωικό κεφάλαιο και σπίτια λαϊκών οικογενειών,  πέρα από τις διαχρονικές ευθύνες των κυβερνήσεων ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ,    αναδείχθηκε – με τραγικό τρόπο, για μια ακόμη φορά- η σημασία του καθαρισμού των οικοπέδων εντός του οικισμού, για την πρόληψη από τη φωτιά. 

Παρά τις ήξεις-αφήξεις διαβεβαιώσεις της μετά από ερώτησή μας σε περασμένο Δημοτικό Συμβούλιο και τα δελτία τύπου της Πολιτικής Προστασίας περί «ετοιμότητας», η Δημοτική Αρχή δεν έχει προβεί σε ολοκληρωμένες ενέργειες, ειδικά  σε οικόπεδα «προβληματικά» (άγνωστων ιδιοκτητών, κληρονόμων, τραπεζών κλπ). 

Ιδιαίτερα στην περιοχή Λιβάδι της Σκοπέλου, οι κάτοικοι αγωνιούν μήπως ξεσπάσει κάποια εστία φωτιάς σε οικόπεδο -ζούγκλα δίπλα από κατοικίες και τουριστικά καταλύματα, η οποία θα θέσει σε σοβαρότατους κινδύνους ανθρώπινες ζωές και περιουσίες. 

Η Δημοτική Αρχή -και όποια άλλη αρμόδια υπηρεσία- καλείται να αναλάβει τις ευθύνες της, σε διαφορετική περίπτωση θα είναι υπεύθυνη για ό,τι συμβεί.

                                                                                            Σκόπελος, 6/8/2021

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ