Μήπως ήρθε η ώρα να ξεχάσεις τους χρυσούς σου κρίκους; Το 2022 είναι η χρονιά των ασημένιων κοσμημάτων

0
7
Μήπως ήρθε η ώρα να ξεχάσεις τους χρυσούς σου κρίκους; Το 2022 είναι η χρονιά των ασημένιων κοσμημάτων
Μήπως ήρθε η ώρα να ξεχάσεις τους χρυσούς σου κρίκους; Το 2022 είναι η χρονιά των ασημένιων κοσμημάτων

Cover photo: Edward Berthelot/Getty Images

Ενώ κάποτε τα χρυσά κοσμήματα κυριαρχούσαν στον κόσμο των αξεσουάρ, τελευταία υπάρχει μία στροφή σε μία αναμφισβήτητα πιο φιλική προς το πορτοφόλι, αλλά εξίσου λαμπερή οικογένεια κοσμημάτων που διεκδικεί δυναμικά μία θέση στα αυτιά, στο λαιμό και στα άκρα μας.

Οι πωλήσεις του ασημιού, του φθηνότερου και συχνά παραμελημένου ξαδέρφου του χρυσού, έχουν εκτοξευθεί τις τελευταίες εβδομάδες, σύμφωνα με γνωστό brand κοσμημάτων. Αν τα στοιχεία αυτά είναι αληθινά, τότε ό,τι λάμπει μπορεί να μην είναι χρυσός.

κοσμημάτων

Το Astrid & Miyu ανέφερε αύξηση 26% στις πωλήσεις των ασημένιων κοσμημάτων του το περασμένο έτος, με τα σχέδια να αντιπροσωπεύουν το 37% των πωλήσεων του brand. Η λονδρέζικη εταιρεία σημείωσε μια ιδιαίτερη άνοδο στις πωλήσεις ασημένιων κοσμημάτων το Δεκέμβριο, διεκδικώντας τη θέση των χρυσών στην κορυφή.

Το Missoma σημείωσε επίσης αύξηση στις πωλήσεις ασημένιων κοσμημάτων. Κατά τη διάρκεια της προωθητικής προσφοράς της Black Friday, το brand παρατήρησε ότι οι πωλήσεις ασημιού διπλαστιάστηκαν, με τα εγκεκριμένα από τη Florence Pugh «Silver Mini Claw Charm Hoops» να αναδεικνύονται ως τα πιο δημοφιλή.

κοσμημάτων

Oι stars φαίνεται λοιπόν, πως έχουν πάρει ήδη το memo. Μετά την viral εμφάνισή της στο Saturday Night Live, η Kim Kardashian συγκέντρωσε τα βλέμματα με ένα head-to-toe ροζ Barbie x Balenciaga σύνολο, το οποίο συνδύασε με δύο βαρέων βαρών κρίκους από μασίφ ασήμι. Στο Met Gala τον Σεπτέμβριο, η Rihanna είχε φορέσει κοσμήματα από λευκό χρυσό, ένα λαμπερό παράδειγμα του πολυτελούς άκρου του ασημένιου φάσματος.

Είτε επιλέξεις να αναμείξεις τα χρυσά με τα ασημένια σου κοσμήματα, είτε αποχαιρετήσεις το χρυσό για χάρη του ασημιού, η επιταγή είναι ξεκάθαρη: ο «πυρεττός» του χρυσού έχει τελειώσει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ