Μαγνησία: Φθινοπωρινή εβδομάδα με… βροχές

0
10
Μαγνησία: Φθινοπωρινή εβδομάδα με… βροχές

Μέγιστες θερμοκρασίες 17 με 18 βαθμούς

Φθινοπωρινές, κανονικές καιρικές συνθήκες αναμένονται κατά τη διάρκεια όλης της εβδομάδας με το θερμόμετρο να πέφτει κάτω από τους 20 βαθμούς Κελσίου και το βροχερό σκηνικό να συνοδεύει το Σαββατοκύριακο, όπως ενημέρωσε ο Μετεωρολόγος Θεοφάνης Τακούδης στο Ράδιο ΕΝΑ και τον Ηλία Κουτσερή.

Αναλυτικά, από σήμερα, Τετάρτη έως και την Πέμπτη ο καιρός αναμένεται καλός, καθώς θα έχουμε ηλιοφάνεια, με το θερμόμετρο να φτάνει έως και τους 24 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί και νοτιοανατολικοί.

Από το απόγευμα της Πέμπτης όμως, το σκηνικό του καιρού στη Μαγνησία αλλάζει, καθώς έρχονται βροχέςκαι το θερμόμετρο πέφτει, εικόνα που θα διατηρηθεί και σχεδόν μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή η θερμοκρασία θα κυμαίνεται κάτω από τους 20 βαθμούς Κελσίου, και συγκεκριμένα με μέγιστες θερμοκρασίες 17 με 18 βαθμούς. Την Παρασκευή, συγκεκριμένα θα έχουμε βροχές, με το θερμόμετρο να μην ξεπερνά τους 18 βαθμούς Κελσίου και το βροχερό τοπίο να συνεχίζει.Το Σάββατο θα υπάρξει σχετική βελτίωση της θερμοκρασίας, με συννεφιές που θα πυκνώνουν ανά διαστήματα, με ασθενείς, μικρής διάρκειας βροχές, ενώ το βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής γίνονται πάλι έντονες.

Πηγή