«Μαλλιά κουβάρια» στη Σκιάθο – Επίθεση Πλωμαρίτη στον δήμαρχο του νησιού

0
21
Joumas Plomaritis

Επικριτική εμφανίζεται η δημοτική κίνηση “Σκιάθος Ενωμένη” απέναντι στο δήμαρχο Σκιάθου, Θοδωρή Τζούμα γιατί επέλεξε να κάνει τη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου δια περιφοράς και όχι μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τονίζουν ότι ο δήμαρχος αποφεύγει τη διεξοδική συζήτηση των θεμάτων και “ειδικά τα του Λιμενικού Ταμείου αλλά και την υποχρέωση απάντησης στα ερωτήματα που τέθηκαν από την αντιπολίτευση για την απαράδεκτη και εγκληματική αντιμετώπιση και των μη (ως όφειλε) ενεργειών του στην πρώτη κατάσταση έκτακτης ανάγκης που κλήθηκε να αντιμετωπίσει”.

Επιπλέον τον ψέγουν για το γεγονός ότι δεν έχει απαντήσει ακόμη σε ερώτημα της ΛΑΣ Σκιάθου αν όντως γνώριζε τις κινήσεις ξενοδοχειακής μονάδας στην περιοχή των Κουκουναριών από τον περασμένο Φεβρουάριο, “αφήνοντας μας έτσι να πιστεύουμε πως και η τελευταία εναντίον του μήνυση δεν ήταν τίποτα περισσότερο από μια υποκριτική από μέρους του κίνηση για το θεαθήναι.
Ανεχόμαστε για πρώτη και τελευταία φορά ψήφιση αποφάσεων δια περιφοράς λόγω των Αγίων ημερών. Ευχόμαστε στον κ. Τζούμα Καλό Πάσχα και τον αφήνουμε μόνο στο δημαρχιακό γραφείο «φτωχούλη αξιών αλλά με αξιώματα» να μηχανεύεται ως άλλη μια καρικατούρα κακού ήρωα των ταινιών επιστημονικής φαντασίας πως θα καταστρέψει τους (στο μυαλό του) εχθρούς του και τέλος όλο το νησί».

thenewspaper

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ