Με απουσίες αλλά αποφασισμένος για νίκη

0
7

Ο Ολυμπιακός Βόλου αγωνίζεται αύριο στη Νεάπολη (12/2- 3 μ.μ.) με την ΑΕΠ Κοζάνης και εμφανίζεται αποφασισμένος να επιστρέψει στις νίκες και παρά τις απουσίες να ξεκινήσει θετικά τον β΄ γύρο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής

Ο Ολυμπιακός Βόλου αύριο Κυριακή στην 14η αγωνιστική θα στερηθεί των υπηρεσιών του πρώτου του σκόρερ, Αλέξανδρου Αναστασίου καθώς ο παίκτης που έχει σκοράρει τα 4 από το 8 γκολ είναι τιμωρημένος αφού συμπλήρωσε στην Κρηστώνη επτά κίτρινες κάρτες, ενώ απουσίες είναι και ο τραυματίας Καρατσόλης και ο Θεοδωρόπουλος που ταλαιπωρήθηκε από ίωση.

Ο προπονητής Κώστας Σταματίου πάντως αισιοδοξεί ότι η ομάδα θα φτάσει στην 4η φετινή νίκη, αν η ομάδα αγωνιστεί όπως πρέπει και μπορεί, αποβάλλοντας γρήγορα το άγχος.

Αύριο ο Ολυμπιακός θέλει και μια ρεβάνς απέναντι στην ΑΕΠ Κοζάνης, από την οποία είχε ηττηθεί 2-0 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος παρότι ήταν καλύτερος.

Η ερυθρόλευκη ομάδα θέλει από το ξεκίνημα του β΄ γύρου να κερδίσει πόντους και καλύτερες θέσεις στην βαθμολογία αφού μέσα στον Φεβρουάριο μετά την ΑΕΠ Κοζάνης έχει δυο ματς με ομάδες από τις οποίες δεν έχασε στον α΄γύρο  με τα ματς 19/2, Σβορώνος-Ολυμπιακός και 26/2 Ολυμπιακός-Εθνικός Νέου Κεραμιδίου.

Στο αυριανό ματς θεωρείται δεδομένη και η στήριξη του κόσμου. Αύριο Κυριακή  12  Φεβρουαρίου 2023 ημέρα του αγώνα  εισιτήρια θα υπάρχουν και στο εκδοτήριο του γηπέδου ΝΕΑΠΟΛΗΣ. Γενική είσοδος 10 ευρώ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή