Με αυτά τα παπούτσια οι εμφανίσεις μας θα “μυρίσουν” καλοκαίρι

0
3

Με την άνοιξη να έχει δηλώσει παρουσία μέσα από την απότομη αλλαγή του σκηνικού, όπου οι ηλιόλουστες ημέρες είναι μπροστά μας, χρειάστηκε να κάνουμε κι εμείς τις απαραίτητες αλλαγές στη γκαρνταρόμπα μας για να καλωσορίσουμε τη νέα εποχή. Ωστόσο, όλοι θα συμφωνήσουν πως η νέα περίοδος που διανύουμε, μοιάζει περισσότερο με καλοκαίρι, πείθοντάς μας να προχωρήσουμε στις ανάλογες εμφανίσεις. Το ίδιο μάς πρότεινε να κάνουμε η Tamaris με τα νέα παπούτσια και σχέδια που έρχονται για να γεμίσουν με τη μαγεία του καλοκαιριού την καθημερινότητά μας.

παπούτσια

Ειδικότερα, για τη νέα σεζόν τα χειμερινά sneakers μας μετατρέπονται σε εσπαντρίγιες, σανδάλια με πλατφόρμες και φλατ mules που προσδίδουν τη χαλαρή διάθεση που θέλουμε να έχουμε στις διακοπές, ακόμα κι αν βρισκόμαστε ακόμη στην πόλη. Όπως γίνεται φανερό, η Tamaris επενδύει σε φυσικά υλικά όπως γιούτα, σχοινί και φελλό, τα οποία συνδυάζει με ζεστά χρώματα όπως το πορτοκαλί και το χρυσό μετατρέποντας τα σύνολά μας σε εξωτικά looks.

παπούτσια

Σε αυτή την εποχή του χρόνου, όταν ο ήλιος λάμπει έντονα από τον ουρανό και η φύση βρίσκεται σε πλήρη άνθιση, οι σόλες από raffia μοιάζουν να είναι η διανική βάση για τις casual εμφανίσεις μας. Η ιδιαίτερη γοητεία τους έγκειται στην απλότητα και τη φυσικότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται, που μας υπενθυμίζουν να εστιάζουμε στα ουσιώδη. Είτε ως mule είτε με πλατφόρμα, είτε με λουράκια από μαλακό βελούδο, οι σόλες από raffia προσφέρουν πολλές
επιλογές για κομψές στιλιστικές προκλήσεις.

παπούτσια

Από την άλλη, μεγάλο ενδιαφέρον προκαλεί η αντίθεση των χρυσών διακοσμητικών στοιχείων με τις έθνικ λεπτομέρειες που μας ταξιδεύει σε όλα τα μέρη του κόσμου, κάνοντάς μας να ονειρευτούμε μακρινές κουλτούρες και παραδοσιακή χειροτεχνία.

Πάρε μία γεύση από τα καλοκαιρινά σχέδια

παπούτσια

παπούτσια

παπούτσια

Φωτογραφίες: Courtesy of Tamaris

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ