Με μεγάλη επιτυχία το Αναπτυξιακό πρόγραμμα της ΕΟΚ στη Θεσσαλία

0
69

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γήπεδο Νίκαιας «Ι. Πατάκης», η τρίτη συνάντηση-προπόνηση του νέου Αναπτυξιακού Προγράμματος της ΕΟΚ στη Θεσσαλία, χθες Πέμπτη 10 Μαρτίου.
Τους αθλητές υποδέχτηκαν, από πλευράς ΕΟΚ ο υπεύθυνος του αναπτυξιακού προγράμματος Βόρειας Ελλάδας κ. Πέτρος Γκαϊτατζής, ο υπεύθυνος αναπτυξιακού της ΕΣΚΑΘ κ. Ζήσης Δότας, ο περιφερειακός ομοσπονδιακός προπονητής κ. Δημήτρης Σταυρόπουλος και ο βοηθός προπονητή κ. Σάββας Τζίγκας.
Στο κλιμάκιο της ΕΣΚΑΘ συμμετείχαν οι παρακάτω αθλητές, γεννημένοι το 2007, που άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις, καθώς έδειξαν πολύ μεγάλη διάθεση, ξεδίπλωσαν τα προσόντα τους και εντυπωσίασαν με τις ενέργειες τους.

1. Σίμος Ντούγκας Ακαδημία Αθλημάτων Λάρισας (SAL)
2. Δημήτριος Γκουγκουστάμος Κρόνος Τυρνάβου
3. Παναγιώτης Παπαθεοδώρου Δαναοί ΑΣ
4. Βασίλης Γκιγκιούλης ΑΣ Βάλιος Γιάννουλης
5. Κωνσταντίνος Πηλίτσης Ίκαρος Νεάπολης
6. Ραπάνι Χαλίμ ΓΣΜΠ Μουζακίου “Πασιαλής”
7. Άγγελος Πρίφτης Πελασγιώτιδα Λάρισας
8. Σπυρίδων Σακελλαρίου ΓΣ Σοφάδων
9. Άγγελος Παπαναστασίου Σπάρτακος Λάρισας
10. Θωμάς Σιακάρας ΚΒΑ-Καρδίτσα
11. Νίκος Κουτσαμπέλας ΑΟ Νεος Κεραυνός
12. Βασίλης Τσιλούλης ΑΟ Νεος Κεραυνός
13. Βασίλης Αραμπατζής Τιτάνες Αλμυρού
14. Απόστολος Χρυσικός Τιτάνες Αλμυρού

Οι επισκέψεις του περιφερειακού ομοσπονδιακού προπονητή στα σωματεία θα συνεχιστεί με δυναμικό ρυθμό, με σκοπό να αξιολογηθούν αθλητές και άλλων ηλικιών.
Η εξέλιξη του Αναπτυξιακού προγράμματος, θα επιφέρει την περεταίρω αξιολόγηση αθλητών και επανεκτίμηση των δεδομένων που αναπόφευκτα θα αλλάζουν συχνά σε μια τόσο «ζωντανή» διαδικασία.

Πηγή