Με Μεντιλίμπαρ για το πρώτο βήμα απέναντι στη Φερεντσβάρος ο Ολυμπιακός

0
5

Στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του επιστρέφει το βράδυ της Πέμπτης (15/2, 19:45) ο Ολυμπιακός, μετά από το περίπου δίμηνο διάλειμμα που ακολούθησε την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων, καθώς αντιμετωπίζει «Γ. Καραϊσκάκης», την ουγγρική Φερεντσβάρος, στον πρώτο από τους δύο αγώνες μπαράζ της σειράς, που δίνουν ένα εισιτήριο στους «16» του Conference League.

Ο νέος τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, θα κάνει ντεμπούτο στη νέα ομάδα του, αισιοδοξώντας να την πάει μακριά στη διοργάνωση, όπως έκανε πέρυσι με την Σεβίλλη την οποία οδήγησε στην κατάκτηση του Europa League.

«Δεν θα μπορούσα να πω ότι ήρθα στον Ολυμπιακό χωρίς να ελπίζω τα πάντα. Έχω φιλοδοξίες για να κερδίσω τα πάντα, οι δυνατότητες είναι απεριόριστες. Έχουμε έρθει στη μέση της χρονιάς, δεν υπάρχει τίποτα που θα είναι εκτός στόχων», έδωσε το στίγμα των προθέσεών του ο Βάσκος, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα.

Όσο για τις προσδοκίες του το βράδυ της Πέμπτης; «Το ιδανικό θα ήταν να νικήσουμε. Αυτό θα προσπαθήσουμε, να κάνουμε ένα έξυπνο παιχνίδι. Θέλουμε όσο το δυνατόν καλύτερο αποτέλεσμα για να προκριθούμε στο δεύτερο ματς».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή