Με Ολυμπιακό εκτός έδρας ο ΝΠΣ Βόλος στο φινάλε της κανονικής περιόδου

0
6

Tις υποχρεώσεις του στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ολοκληρώνει σήμερα ο ΝΠΣ Βόλος, που φιλοξενείται από τον Ολυμπιακό στο Γ. Καραϊσκάκης στις 19:30 για την 26η αγωνιστική της Super League.

Οι Πειραιώτες μετρούν τέσσερις σερί νίκες στο πρωτάθλημα και συνολικά έξι σε όλες τις διοργανώσεις, δείχνοντας πως βρίσκονται σε καλό «φεγγάρι». Μάλιστα, η επιστροφή του ενός βαθμού από το CAS, επέτρεψε στον Ολυμπιακό να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή στους 4, στους από τον δεύτερο ΠΑΟΚ και στον 1 από τον τρίτο Παναθηναϊκό.

Από την άλλη τώρα, ο ΝΠΣ Βόλος, την περασμένη αγωνιστική πανηγύρισε το μόλις 4ο τρίποντό του στη σεζόν και πρώτο μετά από 2,5 μήνες και δέκα παιχνίδια πρωταθλήματος (!) χωρίς νίκη, επικρατώντας με σκορ 3-1 του ΟΦΗ στο Πανθεσσαλικό.

Η ομάδα του Χρήστου Κόντη θα εμφανιστεί με πολλές απουσίες σήμερα (3/3), καθώς δεν είναι διαθέσιμοι οι Χουάν Γκαρσία, Άλχο, Γκλάβτσιτς, Καλογερόπουλος και Τσοκάνης που θα εκτίσουν τις ποινές τους, καθώς και ο Τρουιγιέ.

Αναλυτικά, η αποστολή του Βόλου: Κόβατς, Κόστιτς, Μύγας, Τάχατος, Σιέλης, Ασλανίδης, Ράσιτς, Λούνα, Καραγιάννης, Κίτσος, Μπαριέντος, Μπερτόλιο, Ντε Καμπς, Ολιβέρα, Κόμπα, Ποπέσκου, Ασενούν, Μωραΐτης.

Στα αγωνιστικά νέα των γηπεδούχων, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν υπολογίζει για το αποψινό παιχνίδι στους τιμωρημένους Φορτούνη και Κίνι και στον τραυματία Ζέλσον Μαρτίνς, ενώ εκτός έμειναν και οι Ντόη, Καμπράλ, Καρβάλιο και Ιμπόρα. Αντίθετα, στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Άμπι, Ελ Αραμπί και ως τρίτος τερματοφύλακας, ο Στουρνάρας.

H αποστολή του Ολυμπιακού: Αλεξανδρόπουλος, Μπιανκόν, Ορτέγκα, Κάρμο, Τσικίνιο, Ελ Κααμπί, Ελ Αραμπί, Έσε, Όρτα, Ρέτσος, Γιόβετιτς, Μασούρας, Ναβάρο, Πασχαλάκης, Ποντένσε, Άμπι, Ρίτσαρντς, Ροντινέι, Τζολάκης, Βέζο, Στουρνάρας.

Η αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες για τον α’ γύρο ολοκληρώθηκε με ισοπαλία (2-2), ενώ γενικότερα ο Ολυμπιακός έχει κρατήσει το αήττητό του απέναντι στον ΝΠΣ Βόλος στις αναμετρήσεις τους για την Super League, αφού στα έντεκα συνολικά παιχνίδια τους έχει οκτώ νίκες και τρεις ισοπαλίες.

Σε ό,τι αφορά τις συναντήσεις αποκλειστικά στο Γ. Καραϊσκάκης, ο Ολυμπιακός έχει 4 νίκες και ένα ματς έληξε ισόπαλο 2-2 και τα τέρματα είναι 17-3.

Για την 26η αγωνιστική γίνονται σήμερα με κοινή ώρα έναρξης τις 19.30 τα εξής παιχνίδια:

Άρης-ΑΕΚ

Κηφισιά-Παναιτωλικός

ΟΦΗ-Παναθηναϊκός

Ολυμπιακός-Βόλος ΝΠΣ

Πανσερραϊκός-Αστέρας Τρίπολης

ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος Αθηνών

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή