Με τις γνωστές απουσίες Ολυμπιακός Βόλου και Πύρασος

0
2
Φάση από το ματς του πρώτου γύρου Πύρασος-Ολυμπιακός Β.

Χωρίς τις γνωστές απουσίες, τον Τασιούλη λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων και τον Κ.Θ. Καμπέρη, που βρίσκεται σε φάση αποκατάστασης από τραυματισμό, θα παραταχθεί μεθαύριο Κυριακή (25/2) στις 15.00 στο ΕΑΚ ο Ολυμπιακός Βόλου στο ματς με τον Πύρασο για την 20η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΘ.

Στόχος εκτός από το τρίποντο και η επικράτηση χωρίς άγχος, αντίθετα δηλαδή με το παιχνίδι του πρώτου γύρου, με πλεονέκτημα των ερυθρόλευκων να αποτελεί ότι οι Αγχιαλίτες είναι αρκετά κουρασμένοι από την αναμέτρηση του Κυπέλλου ΕΠΣΘ την περασμένη Τετάρτη με τον Ρήγα Φεραίο που πήγε στην παράταση. Μάλιστα κατά τη διάρκειά της, όπως ειναι γνωστό, αποβλήθηκε ο Αγιασιώτης και δεν αγωνίζεται αύριο ως τιμωρημένος.

Πάντως, οι γηπεδούχοι αντιμετωπίζουν το παιχνίδι με τη δέουσα σοβαρότητα, ενώ ανακοίνωσαν πως δεν θα υπάρχει τηλεοπτική μετάδοση μέσω ίντερνετ, επομένως υπάρχει ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο για τον κόσμο της ομάδας να δώσει το παρών στο ΕΑΚ.

Να τονιστεί πως για τον φορ του Ολυμπιακού Βόλου Κωνσταντίνο Σιόβα τελείωσε ο “βραχνάς” του στρατού, καθώς πήρε απολυτήριο και πλέον θα μπορεί να αφοσιωθεί στο 100% στις ποδοσφαιρικές του υποχρεώσεις, θέλοντας να καλύψει και το χαμένο έδαφος λόγω της θητείας του.

Τέλος, να σημειωθεί πως σήμερα (23/2) έκλεισε τα 28 ο κεντρικός αμυντικός Αποστόλης Κούλπας και οι συμπαίκτες του τού ετοίμασαν μία έκπληξη, με τον Λαρισαίο ποδοσφαιριστή να σβήνει τα κεράκια και να δέχεται τις ευχές όλων.

Χρήστος Θανασούλης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή