Μη βιάζεστε να καταδικάσετε την τύχη του LG Rollable smartphone

0
13
Μη βιάζεστε να καταδικάσετε την τύχη του LG Rollable Smartphone

Μη βιάζεστε να καταδικάσετε την τύχη του LG Rollable smartphone

Παρόλες τις φήμες που θέλουν την LG να εγκαταλείπει την ιδέα ενός Rollable smartphone, το μέλλον μπορεί να επιφυλάσσει εκπλήξεις. Πρόσφατη δήλωση εκπροσώπου της LG δείχνει ότι μπορεί να υπάρχουν πιθανότητες εμφάνισής του στο μέλλον.

Στο πλαίσιο απάντησης σε σχετική ερώτηση του Verge, εκπρόσωπος της LG δήλωσε με σαφήνεια ότι η κορεάτικη εταιρεία δεν επιβεβαιώνει την ακύρωση των σχεδίων της για την παρουσίαση μίας συσκευής με Rollable οθόνη. Σε καμία περίπτωση δεν γίνεται λόγος για επικείμενη παρουσίαση, καθώς το σχέδιο δείχνει να έχει μπει στο συρτάρι, αλλά όχι στον κάλαθο των αχρήστων.

Η LG φαίνεται να είναι σκεπτική αναφορικά με κινήσεις υψηλού ρίσκου, όπως είναι η επένδυση σε μία εντελώς νέα κατηγορία smartphones που δεν είναι δεδομένο ότι θα αποδώσουν εμπορικά. Ένα smartphone με Rollable οθόνη, όσο εντυπωσιακό και αν είναι σε μία επίδειξη λειτουργίας, άλλο τόσο δύσκολο είναι να προωθηθεί εμπορικά. Βέβαια, η Oppo φέρεται να βλέπει διαφορετικά το θέμα…

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ