Μυστικός κώδικας στο iOS δίνει στοιχεία για τον επεξεργαστή των νέων iPad Pro

0
7
Μυστικός κώδικας στο IOS δίνει στοιχεία για τον επεξεργαστή των νέων IPad Pro

Μυστικός κώδικας στο iOS δίνει στοιχεία για τον επεξεργαστή των νέων iPad Pro

Κώδικας που είναι καλά κρυμμένος στο iOS 14.5 beta, αποκαλύπτει τις… χάρες του επεξεργαστή των επερχόμενων iPad Pro. Εκτός από την ισχύ του, το chip που θα φορούν τα μελλοντικά iPad Pro θα έχει και χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.

Το iOS 14.5 σε δοκιμαστική έκδοση είναι διαθέσιμο στους developers, οι πιο παρατηρητικοί εκ των οποίων ανακάλυψαν ότι υπάρχει αναφορά στο chip Apple 13G, με την αντίστοιχη GPU του. Τέτοιος επεξεργαστής δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή και είναι προφανές ότι εδώ γίνεται λόγος για ένα μελλοντικό μοντέλο. Άλλες πηγές εκτιμούν ότι εδώ πρόκειται για τον Apple A14X που θα βασίζεται στον Α14 Bionic.

Έχουμε δει και πριν από λίγες εβδομάδες αναφορές για χρήση ενός ισχυρού επεξεργαστή στα iPad Pro, αλλά εδώ υπάρχει σύνδεση της κρυμμένης αναφοράς στο iOS 14.5 beta με τον κωδικό T8103, ο οποίος έχει ευθεία σχέση με τον M1 της Apple. Εάν ισχύουν όλα τα παραπάνω, τότε θα πρέπει να αναμένουμε το νέο iPad Pro να προσφέρει υπολογιστική εμπειρία όμοια με εκείνη ενός laptop.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ