Νέα δυνατότητα στο Instagram: Προσθέστε στίχους τραγουδιών στα Reels σας

0
10

Το Instagram θέλει να ενισχύσει τα Reels λανσάροντας νέες δυνατότητες για να προσελκύσει τους χρήστες να τα χρησιμοποιούν περισσότερο.

Η νέα προσθήκη είναι η δυνατότητα προσθήκης στίχων τραγουδιών κατά την επεξεργασία, όπως συμβαίνει ήδη στα Stories.

Η ανακοίνωση έγινε από τον επικεφαλής του Instagram, Adam Mosseri, όσο και από τον διευθύνοντα σύμβουλο της Meta, Mark Zuckerberg, μέσα από τα κανάλια IG Updates και Meta στην ίδια την εφαρμογή. Η δυνατότητα προστέθηκε από τη στιγμή που οι αρμόδιοι παρατήρησαν ότι οι χρήστες πρόσθεταν τους στίχους των τραγουδιών χειροκίνητα στα Reels τους.

Ειδοποίηση νέας δυνατότητας Λανσάρουμε έναν τρόπο προσθήκης στίχων τραγουδιών κατά την επεξεργασία των Reels σας, όπως ακριβώς μπορείτε στα Stories: πατήστε, προσθέστε ένα τραγούδι και σύρετε προς τα αριστερά για να προσθέσετε στίχους. Έχουμε δει ανθρώπους να προσθέτουν με μη αυτόματο τρόπο στίχους σε Reels, οπότε ελπίζουμε ότι αυτό θα διευκολύνει τη χρήση της μουσικής για να εκφραστείτε. Εργαζόμαστε σε περισσότερες ενημερώσεις για να γίνετε δημιουργικοί στα Reels, μείνετε συντονισμένοι. – Adam Mosseri μέσω του καναλιού IG Updates στο Instagram

Για να προσθέσετε στίχους τραγουδιών κατά την επεξεργασία των Instagram Reels σας, πατήστε το κουμπί μουσικής, προσθέστε ένα τραγούδι και στη συνέχεια, σύρετε αριστερά για να προσθέσετε τους στίχους του τραγουδιού που προσθέσατε. Τα βήματα φαίνονται αρκετά απλά προκειμένου να τα κάνει με ευκολία ο καθένας.

Η δυνατότητα προσθήκης στίχων τραγουδιών ήταν διαθέσιμη στα Instagram Stories, εδώ και καιρό, επομένως και πολύ άργησε να προστεθεί στα Reels. Η διαφορά μεταξύ Reels και Stories είναι πως τα Reels είναι δημόσια, ενώ τα Stories εμφανίζονται μόνο στους ακόλουθούς σας.

Instagram Reels, Νέα δυνατότητα στο Instagram: Προσθέστε στίχους τραγουδιών στα Reels σας

Πρόσφατα, το Instagram κυκλοφόρησε επίσης νέα εργαλεία για να διευκολύνει τους χρήστες του να δημιουργήσουν νέα Reels, συμπεριλαμβάνοντας νέα και βελτιωμένα πρότυπα και έναν περιηγητή προτύπων που οργανώνεται ανά κατηγορίες. Αυτός ο περιηγητής μπορεί να βοηθήσει τους χρήστες να βρουν το κατάλληλο πρότυπο για το περιεχόμενό τους, καθώς οργανώνεται σε κατηγορίες “Συνιστώμενα”, “Δημοφιλή” και “Αποθηκευμένα”.

Νέα χαρακτηριστικά θα ακολουθήσουν τις επόμενες εβδομάδες, όπως η δυνατότητα αυτόματης προσθήκης κειμένου και μεταβάσεων που χρησιμοποιήθηκαν σε ένα παλιό Reel.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ