Νέα λειτουργία για το Google Play – Ενημερώνει εάν μια εφαρμογή δεν έχει καλή απόδοση

0
11

Η Google έχει εισαγάγει μία νέα λειτουργία στο Google Play, όπου ενημερώνει τους χρήστες εάν μια εφαρμογή δεν έχει καλή απόδοση, ώστε να μπορείτε να την παραλείψουν.

Πρόκειται για ένα χαρακτηριστικό που αποτελεί μέρος ενός σχεδίου από το Big G. Το Google Play φέρεται να έχει ρυθμιστεί να μετράει την απόδοση της εφαρμογής μέχρι το όριο του 8% ανά συγκεκριμένη διαμόρφωση. Με πιο απλά λόγια, εάν μια εφαρμογή αρχίσει να παρουσιάζει κακή συμπεριφορά για το 8% των χρηστών με παρόμοια διαμόρφωση, η προειδοποίηση θα εμφανιστεί για όσους την κοιτάζουν από ένα smartphone με υλικό του ίδιου διαμετρήματος.

Η δυνατότητα έχει και μια άλλη πλευρά, είναι μια υγιής μορφή δημόσιας ντροπής, καθώς οι προγραμματιστές έχουν πρόσβαση στα δεδομένα που περιγράφονται παραπάνω. Ως εκ τούτου, εάν αρχίσουν να λαμβάνουν σχόλια από χρήστες από μια δεδομένη ομάδα υλικού, μπορούν να λάβουν μια τεκμηριωμένη απόφαση σχετικά με την αφιέρωση πόρων για την επίλυση των προβλημάτων.

Κατά την εξέταση, η προειδοποίηση απόδοσης της εφαρμογής του Google Play αποτρέπει τους χρήστες από το να απογοητευτούν, ενώ παρέχει πληροφορίες για συγκεκριμένες ομάδες χρηστών στους προγραμματιστές. Αυτό είναι ένα σπουδαίο βήμα προς τη σαφήνεια στο Play Store, επομένως ανυπομονούμε για μια ευρύτερη διάθεση.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ