Νίκος Βαφίνης : Η Σκόπελος μας θέλει όλους παρόντες & ενωμένους

0
28
Βαφίνης Σκόπελος

Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου και μια μεγάλη αγκαλιά στον λαό της Σκοπέλου που ανέδειξαν το συνδυασμό μας νικητή και τον επικεφαλής μας Σταμάτη Περίσση νέο δήμαρχο Σκοπέλου ακόμα μια φορά. Θερμές προσωπικές ευχαριστίες σε όλους σας για την στήριξη και εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου αναδεικνύοντας με πρώτο σύμβουλο σε σταυρούς.

Εμπιστοσύνη που θα την τιμήσω με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι σε κάθε δημότη από όποιο πόστο μου ζητηθεί. Η νίκη του συνδυασμού μας είναι νίκη όλου του νησιού. Τείνουμε το χέρι για μια θερμή χειραψία σε όλους τους δημότες και στον καθένα προσωπικά. Σε αυτούς που μας τίμησαν με την ψήφο τους και σε αυτούς που επέλεξαν άλλο συνδυασμό.

Η Σκόπελος μας θέλει ενωμένους.

Αφήνουμε πίσω χαρακτηρισμούς και επιθέσεις των τελευταίων ημερών, και εμου προσωπικά.

Η επόμενη μέρα μας θέλει όλους παρόντες.

Η Σκόπελος μας θέλει όλους παρόντες.

Ας ανασκουμπωθούμε λοιπόν όλοι μαζί να γίνει η δημαρχία κυψέλη και το σπίτι του κάθε δημότη. Όλοι μαζί μια γροθιά πλαισιώνοντας τον δήμαρχο μας Σταμάτη Περίσση, πρώτου μεταξύ ίσων, να διεκδικήσουμε αυτό που μας αξίζει.

Η εμπειρία του, οι ικανότητες του και η αγάπη για τον τόπο μας αποτελούν εγγύηση. Για να κάνουμε το νησί μας ένα πρότυπο δήμου και να ανεβάσουμε την Σκόπελο ψηλά, εκεί που της πρέπει .Δημιουργία ξανά, το νησί μας πρώτα, όλοι μαζί για την Σκόπελο που αγαπάμε, την Σκόπελο της καρδιάς μας!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ