Ξέσπασε ο εγγονός της Καίτης Γκρέυ έξω από τα δικαστήρια: «Ξεκάθαρα έγινε αυτό για την περιουσία»

0
2

Τεταμένες είναι οι σχέσεις της οικογένειας Ηλιάδη, με τη δικαστική διαμάχη ανάμεσα στον γιο της Καίτης Γκρέυ, Φίλιππο, με την πλευρά του αδερφού του, που έχει φύγει από τη ζωή, Βασίλη.

Ο αδερφός της Αγγελικής Ηλιάδη, ξέσπασε έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, για τον θείο του. Σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην κάμερα του «Πρωινό», ο Κωνσταντίνος Ηλιάδης είπε λίγο πριν μπει στην δικαστική αίθουσα:

«Ήρθαμε σήμερα για να προστατέψουμε την τιμή και την υπόληψη της γιαγιάς μου. Επικοινωνούμε, αλλά δεν είναι και όπως ήταν πριν έναν χρόνο, έχει άνοια. Ο κύριος Φίλιππος έχει τη γνώμη του κι εμείς τη δική μας. Ξεκάθαρα έγινε αυτό για την περιουσία γιατί εμείς βρεθήκαμε προ εκπλήξεως».

Συνέχισε στο ίδιο έντονο ύφος, λέγοντας: «Δεν μας ενημέρωσε κανείς ότι ο κ. Φίλιππος έκανε αίτημα δικαστικής συμπαράστασης. Εμείς προσέχαμε τη γιαγιά μου και τώρα αυτό που θέλουμε είναι να παραμείνει η γιαγιά μας στο σπίτι. Τίποτα άλλο. Ο κύριος Φίλιππος θέλει να την πάρει από το σπίτι της, ενώ η επιθυμία της με πολλούς μάρτυρες είναι να παραμείνει εκεί. Δεν θεωρώ θείο μου αυτό τον άνθρωπο. Στο δικαστήριο μαζί με τον δικηγόρο του, ενώ έχει πεθάνει ο πατέρας μου, μίλησαν με βαριά λόγια. Δεν θέλω να επεκταθώ και επιφυλάσσομαι και για μήνυση στον δικηγόρο. Δεν είχαμε ιδιαίτερες σχέσεις. Αυτός, μόλις πέθανε ο πατέρας μου εμφανίστηκε ξαφνικά και είχε απαιτήσεις. Είχε πέντε χρόνια να εμφανιστεί. Η γιαγιά μου δεν ήθελε καθόλου τον άλλο της γιο. Γι’ αυτό και πέντε χρόνια όσο ζούσε ο πατέρας μου δεν πάταγε ποτέ σπίτι. Η γιαγιά μου είχε μια σύνταξη και πληρωνόταν η οικιακή βοηθός που την πρόσεχε. Προφανώς ο κύριος Φίλιππος ήθελε να την πάρει από το σπίτι για να παίρνει τα λεφτά. Δεν υπάρχουν άλλα περιουσιακά στοιχεία».

Η δικαστική διαμάχη
Στην Ευελπίδων εκδικάζεται σήμερα η υπόθεση της επιμέλειας της Καίτης Γκρέυ, για να δοθεί και η οριστική απάντηση από το δικαστήριο, αναφορικά με το ποιο πρόσωπο θα είναι ο δικαστικός συμπαραστάτης της.

Η τραγουδίστρια βρίσκεται σε προχωρημένη άνοια, όπως είχε δηλώσει η εγγονή της, Αγγελική Ηλιάδη, ενώ παράλληλα αντιμετωπίζει, μια σειρά άλλων προβλημάτων υγείας. Υπενθυμίζεται, ότι η Αγγελική Ηλιάδη δεν μπορεί να παραβρεθεί στο δικαστήριο, αφού βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι «I’m a celebrity get me out of here» και γι’ αυτο θα την εκπροσωπήσουν, η μητέρα και ο αδερφός της.

Ποιοι διεκδικούν την επιμέλειά της
Από τη μια, ο πρωτότοκος γιος της, Φίλιππος Ηλιάδης διεκδικεί τη δικαστική συμπαράσταση της μητέρας του και, από την άλλη, η οικογένεια του αείμνηστου Βασίλη Ηλιάδη ζητά να πάρει εκείνη τη δικαστική συμπαράσταση, εκτελώντας πιστά την εντολή της να παραμείνει στο σπίτι της μέχρι τον θάνατό της.

Ρεπορτάζ του «Happy Day» αναφέρει ότι οι σχέσεις των δύο οικογενειών είναι τεταμένες και ότι από την πλευρά της Αγγελικής Ηλιάδη, δεν θέλουν να βγει από το σπίτι της η Καίτη Γκρέυ. Φοβούνται μην πάρει την επικαρπία, ο πρωτότοκος γιος, αλλά και την πιθανότητα να επωφεληθεί οικονομικά από αυτό.

Δείτε το βίντεο

Η Καίτη Γκρέυ θέλει να περάσει το υπόλοιπο της ζωής της, παρά τα όσα προβλήματα αντιμετωπίζει, στο σπίτι όπου μεγάλωσε και ζει για πολλά χρόνια.

Πριν μερικούς μήνες, η Αγγελική Ηλιάδη μίλησε στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes» για την υπόθεση, όπου και δήλωσε: «Είναι ένα θέμα που έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης. Είμαι πεπεισμένη και σίγουρη 100% πως θα σεβαστούν τις επιθυμίες της και τα πράγματα θα γίνουν όπως πρέπει».

«Εννοείται πως κι εγώ κι η μητέρα μου, όπως και όλη η οικογένειά μας, είμαστε δίπλα της για να κάνουμε αυτό που θέλει εκείνη» συμπλήρωσε.

«Είναι σε προχωρημένη άνοια» είχε πει η Αγγελική Ηλιάδη
Ακόμη πιο πριν, η τραγουδιστρια είχε πει στο «Πάμε Δανάη», ότι η γιαγιά της βρίσκεται σε προχωρημένη άνοια. «Έχω να δω αρκετό καιρό τη γιαγιά μου. Είναι σε μια κατάσταση που δεν καταλαβαίνει ποιον βλέπει, δεν θυμάται, δεν αναγνωρίζει. Κάποια στιγμή της είπαν για τον θάνατο του πατέρα μου, αλλά δεν ξέρω αν το έχει καταλάβει. Είναι σε προχωρημένη άνοια» είχε δηλώσει.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή