Ξυπνητήρι σε iPhone χτυπά από μόνο του στις 9:25 π.μ. κάθε μέρα για πέντε χρόνια

0
4

Mια απίθανη ιστορία για ένα ξυπνητήρι σε μια συσκευή iPhone που χτυπάει κάθε μέρα στις 9:25 π.μ. χωρίς να το έχει ρυθμίσει κανείς, μοιράστηκε μία γυναίκα στο TikTok.

Η Angele Sofia δημοσίευσε πολλά βίντεο στον λογαριασμό της στην πλατφόρμα όπου μιλά για ένα σφάλμα που έχει μολύνει το iPhone της και ενεργοποιεί το ξυπνητήρι την ίδια ώρα κάθε πρωί. Η ίδια δεν μπορεί να το απενεργοποιήσει επειδή δεν εμφανίζεται στην εφαρμογή ρολογιού. Το ξυπνητήρι χτυπάει μόνο μία φορά κάθε πρωί, εάν η συσκευή δεν είναι σε σίγαση. Εάν το τηλέφωνο δεν χτυπήσει, εμφανίζεται μια ειδοποίηση στην οθόνη.

@angelegsofia

@apple am i going to die at 9:25 in the morning? #foryou #foryoupage #help #techtok #tech #apple #glitch

♬ original sound – AngeleSofia

Αρκετοί από εκείνους που παρακολούθησαν τα βίντεό της άρχισαν να τις προτείνουν λύσεις. Κάποιος της είπε να ρυθμίσει η ίδια το ξυπνητήρι στις 9:25 το πρωί και στη συνέχεια να το απενεργοποιήσει. Κάποιος άλλος της πρότεινε να ζητήσει από το Siri να απενεργοποιήσει όλα τα ξυπνητήρια και άλλος της είπε ότι θα πρέπει να ελέγξει την εφαρμογή ημερολογίου της για μια ολοήμερη υπενθύμιση με μια ειδοποίηση.

@angelegsofia

I cant anymore… #help #foryou #foryoupage #apple #helpme #tech

♬ original sound – AngeleSofia

Η Sofia δοκίμασε πολλές από τις λύσεις που τις πρότειναν χωρίς επιτυχία αλλά όχι και να πραγματοποιήσει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Υποστηρίζει πως δεν είναι τόσο σοβαρό πρόβλημα ώστε να προβεί σε αυτή την κίνηση και να χάσει άλλα δεδομένα. “Εάν κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, ο συναγερμός κερδίζει”, σημειώνει.

Σύμφωνα με την ίδια, πρόκειται για ένα ζήτημα που συμβαίνει εξακολουθητικά εδώ και τέσσερα ή πέντε χρόνια και επηρεάζει τρία διαφορετικά τηλέφωνα. Περνάει δηλαδή από iPhone σε iPhone. Εφόσον, όπως δηλώνει, επικοινώνησε με την Apple και δεν μπόρεσαν να λύσουν το πρόβλημα, δεν μπορεί να κάνει και πολλά άλλα πέρα από την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων για να απαλλαγεί από το ξυπνητήρι.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ