Οι αυστηρές δοκιμές αξιοπιστίας για τα Galaxy Z Flip5 και Galaxy Z Fold5 [video]

0
6

Τα Galaxy Z Flip5 και Galaxy Z Fold5 είναι οι πιο λεπτές, πιο ισορροπημένες αισθητικά σειρές Galaxy Z μέχρι σήμερα και έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες ανθεκτικότητας των χρηστών ως προς την ανθεκτικότητα τους. Πριν μεταβούν από τη γραμμή παραγωγής στην τσέπη του χρήστη, αυτές οι ευέλικτες συσκευές υποβάλλονται σε μια σειρά αυστηρών δοκιμών αξιοπιστίας για να διασφαλιστεί ότι μπορούν να αντέξουν τη δοκιμασία του χρόνου για οποιονδήποτε τρόπο ζωής και να πληρούν τα υψηλότερα δυνατά πρότυπα της βιομηχανίας.

Το βίντεο παρουσιάζει πώς κάθε στοιχείο των νέων αναδιπλούμενων συσκευών της Samsung έχει σχεδιαστεί με στόχο να παρέχει την απίστευτη ευελιξία που αναμένεται από τη σειρά Galaxy Z, προσφέροντας παράλληλα ισχυρή ανθεκτικότητα.

Συγκεκριμένα:

• Σε συνδυασμό με την πιστοποίηση IPX8, τα πλαίσια Armor Aluminum και το Corning® Gorilla® Glass Victus 2 τόσο στο Flex Window όσο και στο πίσω κάλυμμα, τα Galaxy Z Flip5 και Galaxy Z Fold5 παρέχουν προστασία, η οποία ενισχύεται περαιτέρω από το Flex Hinge. Αυτή η νέα ενσωματωμένη μονάδα μεντεσέδων διαθέτει δομή διπλής ράγας, διαχέοντας τις εξωτερικές κρούσεις.

• Με το νέο μεντεσέ, Flex Hinge, η εμπειρία της αναδίπλωσης ενισχύεται ακόμη περισσότερο, προσφέροντας, παράλληλα, έναν αισθητικά ισορροπημένο και στιβαρό σχεδιασμό.

• Και στα δύο μοντέλα, η κύρια οθόνη είναι εξοπλισμένη με ένα στρώμα διασποράς κραδασμών και μια επανασχεδιασμένη πλάτη που σταθεροποιεί την οθόνη ακόμα περισσότερο.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ