Οι εκδόσεις Windows 11 που δεν υποστηρίζονται θα πάρουν updates

0
7
Οι εκδόσεις Windows 11 που δεν υποστηρίζονται θα πάρουν Updates

Οι εκδόσεις Windows 11 που δεν υποστηρίζονται θα πάρουν updates

Παλαιότερα μηχανήματα στα οποία εγκαταστάθηκαν τα Windows 11, θα μπορέσουν να πάρουν κάποια updates. Τα updates αυτά θα αφορούν σε αναβάθμιση των drivers, ενώ παράλληλα θα προσφέρονται διορθώσεις για βασικά κενά ασφαλείας.

Η ιδέα που είχαν σχηματίσει μέχρι σήμερα οι κάτοχοι hardware που έχουν βάλει Windows 11, παρόλο που το υλικό δεν κάλυπτε τις βασικές προϋποθέσεις της Microsoft για την εγκατάσταση των Windows 11, ήταν ότι δεν θα μπορούσε να υπάρχει η αντίστοιχη υποστήριξη με τα updates, αλλά η πραγματικότητα εμφανίζεται ελαφρώς διαφορετική.

Σύμφωνα με τα όσα γίνονται γνωστά, η Microsoft έκανε διαθέσιμα τα πρώτα critical updates, για σημαντικές παραμέτρους ασφαλείας και άλλα ζητήματα σε όλους τους χρήστες των Windows 11 και όχι μόνο σε όσους έχουν υλικό που καλύπτει τις προδιαγραφές. Διαθέτουμε έναν παλιό laptop (πενταετίας) με επεξεργαστή Intel Core i3 5ης γενιάς, όπου έχουμε περάσει κανονικά τα τα Windows 11 και σας αναφέρουμε ότι λάβαμε κανονικά updates, όπως ακριβώς και οι άλλοι χρήστες των Windows 11 με πιο καινούριο hardware.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ